Donderdag, een dag met zowel zon als onweer ?!


Ja, vandaag kan het zowat alles doen wat het weer ook maar wil doen, we zien de zon bij het opstaan in de morgen en krijgen tussendoor plukken wolken die binnen drijven, grijze wolken die de zon al eens weg stoppen voor ons zicht, en straks zou het wel eens kunnen onweren ook, hopelijk met niet al te veel erg want dat is iets wat we kunnen missen als de pest !!!

Of het dan ook een mooie dag zal worden valt nog altijd af te wachten, maar we zien wel, het is in ieder geval toch mooi warm maar die wind die voorspelt niet zoveel goeds, ikzelf heb momenteel veel last van pollen in de lucht en niezen heb ik dus al meerdere keren gedaan ook, ach, ook dat gaat wel terug voorbij wanneer er eens wat regen valt, maar laat ons nu maar genieten van de zon terwijl ze er is en maken dat alles opgeruimd geraakt in huis !  Want ook daar moet ik nog verder mee gaan.

Ik ben immers deze voormiddag naar de tandarts geweest en heb daar weer wat op die brits of stoel mogen liggen, het is een gemakkelijke stoel maar die behandelingen maken het niet altijd even gemakkelijk, ik heb namelijk veelal last van mijn hals, zelfs tot op mijn kruin voel ik dat trekken en dat is geen fijn gevoel.  Ik weet ook wel dat het komt omdat je jezelf wat opspant wanneer je in een minder comfortabele houding moet liggen en tegelijk er aan je hoofd moet gewerkt worden, je tanden worden immers gezet op die implantaten en ja, dat is niet altijd even aangenaam terwijl ze dan nog in je mond aan het werken zijn !!!

Ook gisteren voelde ik steeds dat er wat spanning zat op die halsspieren en ik geraakte maar niet goed gezeten in de zetel, een zetel waar ik nu toch al jaren zit en waarin ik me steeds goed voel . . . maar bij nader toezien was ik vergeten dat ik ook op dinsdag naar de kapper was geweest en nu nog eens naar de tandarts, het is wat te veel van het goede maar we moeten het nemen zoals het komt.  Als je wil dat er weldra nieuwe tanden je gelaat sieren, moet je er wel wat voor over hebben.  En ik kan jullie verzekeren dat dat laatste implantaat dat er een paar maanden geleden werd ingezet, het oude werd er op een ander plek weer uitgehaald, dat dit nu goed vast staat, hij tikte er op met een bepaald instrument en het gaf dadelijk een mooie klank, ik voelde ook dat die plek nog licht gevoelig is maar verder is alles mooi samen gekomen en kan ik ermee verder gaan zoals het zou moeten zijn !

Ik vermoed dan ook dat ik nog een paar keren bij de tandarts zal moeten passeren om dan uiteindelijk buiten te gaan met mijn nieuwe tanden, alles laat een goede uitkomst voorspellen, nu hoop ik maar dat er niks dat alles zal in de weg staan, maar dat weet je maar nooit !  Als ik wil dat het goed is gedaan zoals ik het in mijn hoofd had dan moet je wel even geduld hebben eer het zover is, maar ja, je ziet, als hier nu ook weer een goed einde aan gebreid wordt dan mag een mens tevreden zijn en weer rustig verder doen zoals je bezig bent en weer doorbijten zoals je voordien deed.

Ondertussen zijn we al bijna midden op de middag aangekomen, ik ga toch wat eten zoeken in de koelkast, wat het zal zijn weet ik niet zo maar we zien wel wat we doen vandaag, oh ja, misschien toch ook eens wat aardappelen kopen zodat je die weer kan klaar maken, weet je nog dat je die niet had meegebracht van de winkel ?!

Geniet nog van deze dag, maak er ook een mooie of vruchtbare dag van, eender waarmee je ook bezig bent, eender of we vandaag nog onweer krijgen maar liefst geen dwaze onweders waarbij er heel wat schade aan vruchten en planten kan gebracht worden.  Je kan het alleen maar hopen, wat we krijgen valt altijd af te wachten.  Groetjes.




Reacties

  1. Bedankt Chris voor de felicitatie! Ja om mooi te zijn moet een mens wat over hebben he. Maar als al dat geloop achter de rug is zul je toch blij zijn. En ja als je zo houdingen moet aannemen doet er altijd wel iets zeer, of stijf achteraf. Dat kennen we, te lang naar dezelfde kant kijken, kan je je hoofd bijna niet meer draaien haha Alles gaat met beetjes achteruit, en toch mogen we ons nog gelukkig prijzen, want er is veel miserie in de wereld maar ook dicht bij ons. Tenslotte hebben we allemaal maar één leven, maar geluk is niet voor iedereen weggelegd spijtig genoeg. Kom alle dagen langs maar moet er wel mijn tijd voor nemen haha. Wens je nog een fijne week Alfy

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Fijn weekend !

weekend !!!