Dinsdag, wat zal er vandaag weer mislukken ?! Ach, ook dat geraakt wel weer opgelost !

 


Al dat rood is nog wat voorbarig, ik weet het dit is eerder bedoeld voor rond de kerstperiode en daar zijn we nog wel even vanaf, alhoewel dat ook weeral niet meer zo veraf is, denk maar eens na, weldra komt de Sint en daarna mogen we een kerstboom gaan optuigen, of kijken we daar niet naar.  Neen, ook ik had vorig jaar al vrij snel mijn kerstboom opgezet, versierd en alles, de lichtjes brachten me mooie avonden en dat vind ik dan weer fijn om niet steeds in het donkere te moeten zitten.  Licht laat een mens toch alles wat beter zien en ook helpt het om de duisternis te verjagen, ook in onze harten, ik meen het, ik heb daar tussendoor ook wel last van en zeker in die donkere dagen met regen en lange avonden !  Maar ze kunnen ook mooier worden gemaakt door in huis wat te versieren hier en daar zodat je overal een lichtje kan laten branden, ook al is het maar een kleintje, ik hou van het licht en van de zon en van blauwe luchten, wie niet eigenlijk, er zijn niet veel mensen die daar iets tegen hebben !

Maar genoeg daarover, ik zat eerder met een probleem : ik moest mijn oude digicorder kwijt geraken en ja, die kan ik in een shop binnen leveren of gewoon opsturen.  Maar om dat te kunnen doen heb je ook vervoer nodig en dat heb ik nu niet beschikbaar.  Ik dacht die snel zelf binnen te brengen . . . blijkt nu dat die winkel in Leuven toch gesloten is en waar de voorlopig nieuwe is . . . daar krijg ik geen gehoor, ook al staat het adres al op de site maar ja, misschien toch maar eens telefoneren voor een inlichting en/of ik ook een afspraak moet maken.  Zo zie je maar dat het niet voor iedereen even eenvoudig is om alles kwijt te geraken op tijd en stond, want wanneer ik die niet tijdig binnen lever moet ik ervoor betalen en wordt de volle pot aangerekend, ook al is het een oud spul, niet echt sympathiek maar ze doen maar, wij zullen wel betalen.  En ja, dat internet en ook tv en dergelijke kost de dag van vandaag al meer dan genoeg, ik vind dat ze daar wel eens in zouden mogen hakken en dan wil ik zeggen van uit de regering en dergelijke, er is geen land waar het internet zo duur is als bij ons maar ja, wil je mee dan wil je het ook hebben en gebruiken, al ben ik geen grootgebruiker, ik geniet er wel van maar moet dat dan ook echt zo duur zijn Telenet ?!

En denk nu niet dat ze het u gemakkelijk maken, je krijgt een pagina te zien waarop je zelf kan uitvissen waar je terecht wil komen maar je komt van het ene steeds weer in hetzelfde straatje terecht tot je uiteindelijk nog niet weet wat je echt wou vragen, je krijgt soms gewoon de kans niet om er wat deftigs van te maken en dan laten ze je gewoon tussendoor in de steek, is dat mooi, neen, ik vind dat niet goed eigenlijk maar je bent erbij aangesloten en je moet verder, voor het gemak deden wij het omdat we hier alles samen hadden, tv, internet, telefonie en dat is ons reeds een paar keren zuur opgebroken.

Zo probeerden ze mij een hogere aansluiting aan te smeren, waarvoor je dan ook meer betaalde natuurlijk, maar ik hield dat steeds maar ver van mij af, ik weigerde niet categoriek maar ik deed het wel zo dat ze niet konden alles verhogen.  Nadien kreeg de echtgenoot ze aan de telefoon en die zei dat het goed was, ze hadden ons natuurlijk liggen en ik dadelijk gereageerd maar ik kon het niet meer teniet doen, en daarna moesten we betalen, een heel wat meer dan voordien maar we hadden wel wat voordelen bij gekregen . . . die we niet nodig hadden !  Dus ja, ik maar volhouden en telefoneren om dat weg te doen en alles te herstellen tot zoals het vroeger was, ik kwam in een winkel (van Telenet) en nog was alles niet weer naar het oude overgezet, daar heeft een lieve dame me verder geholpen en ik was gesteld voor de rest van onze termijn bij deze provider.  Tot nu toe krijg je ze maar zelden of nooit vast om alles eens na te kijken maar als ik op mijn tv blijf zien dat mijn ontvangst als "slecht" blijft staan bij de analyse van het geheel, dan ga ik toch wel eens uit mijn krammen schieten denk ik dan !  Al moet ik wel voorzichtig zijn om me kwaad te maken maar dat zal er wel eens van komen, alleen wou ik dat nu persoonlijk ook eens gaan uitleggen zodat het misschien ooit eens wordt nagekeken.

Ach klagen kan een mens altijd maar je moet voor iets goed betalen en als je dan het woord slecht ziet staan bij wat uiteindelijk blijkt zo te zijn, ja, dan weet ik het ook niet meer.  Ik kan nog wel eens al mijn fiches en dergelijke gaan controleren, maar ik weet zo vooraf dat er misschien niet veel aan te doen is.  We zitten hier vaak op een stuk dat last heeft van het uitvallen van de wifi, doe maar eens wat betalingen en geloof me: je hebt het zitten !  Net dan doet je computer niet meer wat je van hem verwacht, ach, toch even stoom aflaten, het kan goed doen maar als het niet helpt dan is het water naar de zee brengen.  En ik weet ook wel dat er tussendoor werken in de buurt zijn, dat zal er ook geen goed aan doen maar toch !

Hopelijk krijg ik op een bepaald moment ook een andere analyse van mijn verbinding te zien en wordt het eens goed, alleen vrees ik dat ik daar heel lang kan moeten op wachten en dat is iets wat ik haat, wat goed moet zijn dat wil ik ook zo uitgevoerd zien en dat is nu niet, jammer maar helaas.

Nog een heel fijne dag wens ik iedereen toe, geniet ervan, doe wat je moet doen, probeer je dag ook mooi te maken, eender hoe je dat doet.  Groetjes.







Reacties

Populaire posts van deze blog

Fijn weekend !

weekend !!!