Donderdag . . . en alle leed is nog niet geleden !


Wanneer een mens iets besteld of aankoopt online dan gaat het snel maar wanneer er wat moet gewisseld worden omdat zij een fout hebben gemaakt, owee je gebeente dan, dan is het steeds veel moeite doen om alles weer in orde te krijgen.  En zelf moet je dan nog zorgen dat je naar een fysieke winkel kan gaan om dat om te ruilen, zou toch niet mogen zijn hé, ze garanderen dat je alles gratis kan retourneren, maar wanneer het erop aan komt dan moet je zelf moeite ervoor doen, ook al heb je alles op voorhand reeds betaald !!!  Zou toch niet mogen zijn, dat is wat me steeds toch nog wat tegen houdt om online wat aan te schaffen, het stuit tegen de borst dat je nu zelf nog moet zorgen dat het nieuwe stuk wordt besteld want van hun uit geven ze geen duimbreed toe dat ze verkeerd hebben geleverd, ik heb dan wel gevraagd om dit uit te zoeken maar tot nu toe heb ik nog geen antwoord erop gekregen.

Men zou er hoofdpijn van krijgen om al die moeite te moeten doen, en waarvoor, voor een fout dat anderen maken, ja, ik weet het wel, iedereen kan fouten maken maar dan blijven doorvragen of het toch niet zou kunnen zijn dat . . . jezelf een fout hebt gemaakt, ik weet waarover ik spreek en de oude filter zit nog steeds bij het restafval in de kleine container die op mijn parkeerplaats in de kelder staat.  Als ze me niet geloven dan kunnen ze hier er komen naar kijken maar ik geef nu geen duimbreed meer toe.

Ach, met dit alles heb ik weer een halve voormiddag zoet geweest, gelukkig was ik vrij vroeg uit de veren, gewoon omdat ik redelijk goed uitgeslapen ben en ik niet meer kan blijven liggen wanneer de zon reeds van bij de eerste zonnestralen op het kamerraam schijnt !  'k Heb dan ook alles vrij goed laten verluchten want straks moet ik zelfs de verticale lamellen dicht trekken omdat het hier anders veel te warm wordt binnen.  En in de volgende dagen zal het zeker niet beter erop worden, al hoop ik dat het in de morgen toch nog wat af koelt ook, maar we zijn nog geen vrijdag of zaterdag hé !  Eens de warmte binnen zit dan krijg je die niet zo snel weer naar buiten.

Als het regent zijn we aan het mopperen omdat we niet naar buiten kunnen en als het mooi en warm weer is dan is het weer te veel van het goede, voor iedereen goed doen is niet gemakkelijk, zeker niet wanneer je aan het roer staat om het weer te regelen !!!
Gisteren vlak na de middag, op het heetste van de dag, naar de kapper geweest maar dat geeft niet, eenmaal terug thuis kan ik rustig in de zetel van een namiddag rustig lezen of tv kijken genieten, in de minder warme uren durf ik gerust buiten gaan zitten maar te warm is te warm en ik vind dat de hitte al snel op je valt wanneer je naar buiten gaat.  We zijn dan nog geeneens aan het einde van de week aangekomen, ik heb wel gezorgd dat ik wat frisse dingen in huis heb gehaald zoals lekkere hesp die licht gerookt en met kruiden werd verwerkt tot een smakelijke vleessoort, al weet ik niet zo zeker welk vlees het precies is.  Maar het smaakt lekker dus als ik er zin voor heb dan kan ik nog wat bij halen ook voor het weekend, we zien wel dat we die warme dagen ook door geraken.  'k Heb ook meloenen meegebracht, ik steeds lekker, zowel afzonderlijk als samen op te eten, gaat er altijd naar binnen, zelfs met een glaasje wijn erbij !

En verder is hier nu niet veel nieuws te rapen, het is stille wind zoals ze zeggen, dat het maar niet lelijk gaat doen in het weekend, zodat we toch nog van wat zomerse dagen kunnen genieten.  Dat het eens zou regenen en onweren zit er vast wel in maar zonder al te veel erg kan dit ook weer voorbij gaan . . . al is het toch wel oppassen geblazen !

Nog een fijne donderdag wens ik jullie toe en geniet van het zonnetje, ga ik ook proberen maar als het te warm is dan blijf ik lekker binnen en kom pas nadat de zon hier deels op het terras weg is, weer opduiken om van de warmte buiten te genieten.





Reacties

Populaire posts van deze blog

Fijn weekend !

weekend !!!