Woensdag . . .

 


Vandaag is de dag van administratie, papieren invullen, scannen en kopie nemen, alles bij mekaar, doorsturen via de mail en dan nog wat andere dingen zelf naar de brievenbus brengen, het kan allemaal en zeker vandaag nu dat de zon schijnt.

Dus morgen zal weer beginnen als een nieuwe dag en we zien dan wel verder, voor vandaag zal het dit nog zijn, wat opruimen in de kamer waar rommel ligt allerhande en daarna zorgen dat de vuilbakken buiten worden gezet.  Ook nog zo'n karwijtje dat je liever gedaan ziet dan dat je er nog moet aan beginnen.  Als ik dan in de avondlijke uren nog tijd heb om een douche te nemen dan ben ik veel van mijn zweet kwijt en dan kan ik hopelijk heel rustig slapen.  Wat me de laatste dagen wel meer is gelukt zonder al te veel te piekeren.  Dat piekeren komt nog wel een keer naar boven maar als ik de zaken kan oplossen zodat ik ermee gedaan heb en alles is afgewerkt dan kan ik mijn hoofd gerust neer leggen en in slaap vallen . . .  zo is het nu  ook wel !

En dan staat er nog een wasmand met toiletzakken te wachten om leeg gemaakt te worden, of dat vandaag nog gaat lukken is maar de vraag, we zien wel, eerst mijn papieren weg  werken en dan rustig de avond in gaan, een dag is lang maar soms echt niet lang genoeg om alles gedaan te krijgen wat je wil gedaan hebben !

Nog een fijne woensdag voor iedereen en tot een volgende keer !



Reacties

  1. Dag Chris, zo te zien blijven je dag goed gevuld dat is beter dan stil te zitten. Nu nog hopen op beter weer en dan kan je ook meer buiten komen en een wandeling doen .
    Nog een gezellige avond en een hartelijke groet.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. 'k Heb al altijd goed geweten wat gedaan, het is net of alles komt soms tegelijk op je af, meestal is dat toch zo. Als je een rekening in je bus krijgt dan denk je, och nog even en ik zal daar wel voor zorgen. Maar dan komt er nog eentje naar binnen gesijpeld langs hier of daar en ja, ook die kinesist moet betaald geraken, kom, we beginnen eraan. Tegen dat je met al die dingen in de voormiddag gedaan krijgt is het middag en kan je aan je eigen eten nog eens beginnen. Och en daarna wil ik nog die bepaalde stukken in de brievenbus gaan droppen waar ze thuis horen, ook dat geraakt gedaan. Gisteren heb ik zoveel van die dingen allemaal op één dag bezig geweest en die was . . . die is blijven staan of liggen of hangen, net zoals waar het zich op dit moment ook maar mag bevinden. Daar wil ik vandaag nu toch echt komaf mee maken en alles weer eens leeg maken. Is het niet zo dat ook een opgeruimde woning beter is voor je gemoedsrust. Maar slapen heb ik gedaan als een roosje eigenlijk, ik was vrij snel in slaap geraakt en ben deze morgen iets voor 7 wakker geworden. Daarna nog even omgedraaid en ja hoor, weer eens ingedommeld en het was dan ook iets voor achten toen ik pas weer wakker was. Het heeft me deugd gedaan om weer eens goed te kunnen slapen, ook al ben ik gisteren niet zo vroeg gaan slapen maar geen nood, het betert op alle gebied. Je krijgt stilaan een soort van vaste routine opgebouwd, al kan je ook nog wel eens wat vergeten tussendoor maar toch, het gaat wel met alles en nog wat.
      Die wandeling van gisteren, het was ongeveer twee uren dat ik op pad was, heeft me deugd gedaan maar ik voelde maar al te goed wat ik gedaan had toen het avond was en ik me in de zetel heb neergezet ! Ik weet wat me goed doet en ik weet dat ik vaker naar buiten moet gaan, dat doet deugd maar niet iedere dag en zeker niet als het de ganse dag regent zoals het hier ook al wel eens kan zijn. Als je dan met iets bezig bent dan stop je daar ook weeral niet graag aan en doet verder, al zou je dan naar buiten kunnen en eigenlijk doen we dat te veel. Maar ja, zo is het leven, jullie ginder, wij hier en ik zelf kan mijn draai vrij goed vinden, tot nu toe toch. Groetjes.

      Verwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Fijn weekend !

weekend !!!