Maandag, een drukke week voor de boeg . . . !

 


Ik wens iedereen een mooie week toe, het is inderdaad weer maandag maar de week zal toch niet zo mooi meer zijn dan de week voordien, laat ons daar eens op terug kijken.  Dat ik ziek was weet je al misschien en dat ik ook heel erg gezweet heb, ook zonder inspanning weten jullie misschien ook al maar ik was dus echt niet in staat om veel te doen, had een sinusontsteking met felle hoofdpijn en weinig zin en fut om iets te doen . . . en al dat zweten, wat nu ook nog wel bezig is maar we passen ons goed aan en de nieuwe week verwelkom ik ook al zal het een drukken week worden.

Op zaterdag voelde ik me goed genoeg om naar een bbq te gaan bij de kleindochter en haar familie, het was immers de tweede verjaardag van Loua, onze achterkleindochter, en zoals je heel waarschijnlijk ook wel hebt ondervonden was het weer heel aangenaam om buiten te zitten !  Dat hebben we dan ook van in de vroege namiddag gedaan tot 's avonds rond tienen.  Al was het toen al wat frisser geworden maar we genoten van een babbel en wat drank en dan komen de tongen meestal los, het eten was lekker en het gezelschap heel aangenaam, dat is meestal ook zo wanneer je onder familie bent en het is voor iedereen een mooie dag geweest.  

Ik was nog maar even thuis toen ik de tv aanzette, we hadden nog geen nieuws gezien of gehoord en ook iets ontspannen bekijken doet je daarna veel sneller weer inslapen, het was heerlijk om in te dutten in mijn bedje en heb nog nagenoten van een heerlijke slaap . . . tot rond 8u30, ja het doet een mens deugd om zo tussen onze lieve familie te verblijven, zeker nu dat ik alleen ben.  Ik ondervind dat ik wat meer onder de mensen moet komen maar als je nu denkt dat ik me opsluit dan ben je ook weer mis.  Want op maandag trek ik naar Leuven, mijn retouches halen en ook nog een andere winkel bezoek waar ik hoop op iets te vinden dat me aan staat, we zullen wel zien waarmee ik terug naar huis kom.

Dan op dinsdag is een dag dat ik twee afspraken heb, eentje in de voormiddag en daarna ook een andere vlak na de middag, mijn weekje begint dus al goed maar de derde afspraak van de week is dan op woensdag, dan ga ik samen uit eten met een groep van 3M, allemaal mensen die bijna 60 jaren geleden samen zijn afgestudeerd, ja, ook die groepen bestaan er nog en dat meestal dankzij iemand die het bestuur in handen neemt en zorgt dat alles vlot verloopt, al komt er ook al wel eens een foutje voor maar zo nauw kijken we niet.

Verder heb ik dan nog wat pakjes hier en daar besteld zodat de rest van mijn week wat verder gaat zoals die is begonnen, of ik nog veel tijd heb om andere dingen te doen, ik weet het zo niet, we zien wel hoe alles verloopt en verder doen we maar voort zoals we bezig zijn, het kan niet anders met vallen en opstaan of ziek worden en weer gezond willen verder gaan maar ja, zo is het leven eigenlijk wel voor zo goed als iedereen hetzelfde.  En of ik tijd zal hebben om mijn terras was op te ruimen, ik weet het zo niet, ook mijn bloembakken moet ik nog leeg maken, de oude grond eruit doen en alles eens goed opkuisen zoals die vloer en de tafel en de stoelen allemaal.  Eens dat gedaan is mag voor mij de zomer gaan beginnen, of tenminste wat beter weer zijn dan wat we nu gehad hebben, al mochten we over het voorbije weekend niet klagen !

Als het volgende weekend eraan komt kan ik vermoedelijk terugblikken op een gevulde week, of het ook een mooie week zal worden durf ik te betwijfelen maar we maken er voor onszelf toch een mooie week van en dat is het beste wat een mens kan doen!  Ik wens jullie allemaal ook nog een mooie week toe en geniet van ieder moment in de hoop dat je er plezier kan aan beleven.  Groetjes.




Reacties

Populaire posts van deze blog

Fijn weekend !

weekend !!!