Donderdag, eerder een dag om weer je bed in te kruipen !


Ik hoop erop door wat bloemen jullie dag ook wat op te fleuren, evenals die van mij.  Ik zit hier te zweten en te kuchen, keel schrapen en nog wat te snotteren ook, mijn verkoudheid komt naar haar hoogtepunt toe en ik zit op de koop toe nog te zweten ook, ik heb nog geen eten aangeraakt en toch heb ik het warm.  Is dat alles wat dit weer voor mij kan doen, ik weet het zo niet maar echt lekker voel ik me niet en zeggen dat ik vandaag het poetsen op mijn agenda had gezet, zal misschien beter toch een dag of wat over slagen en daarna verder zien.  Zo begint mijn dagje dan en dat beloofd niet veel goeds, afwachten en wat uitzieken van die verkoudheid, is gezonder en misschien ook heel wat beter, we zien wel hoe dat verloopt, gisteren ook niet echt iets kunnen doen en nu vandaag weer . . . !?

Ook al beloven ze warmere dagen, dat wil niet zeggen dat iemand zich daardoor beter zal voelen als je in de morgen niks anders dan regen ziet !  Is dat nog niet genoeg geweest met al die nattigheid, voor één ding is het goed, je moet je bloemen die buiten staan niet gaan gieten, ze verzuipen eerder, al staan er bij mij op mijn terras nog maar twee overwinterde boompjes !  Daar moet ik het voorlopig mee stellen maar ik zou toch ook al wat potaarde willen hebben omdat ik één van die boompjes wil verplanten, het zal wel lukken omdat te doen maar niet vandaag en morgen ook niet want dan had ik wel iets anders op mijn agenda staan om te doen, ik moet namelijk mijn retouches gaan ophalen in de stad en ik wou daar naartoe gaan, of is dat te veel gevraagd ?!

Maar aan dat weer gaan we gaan woorden meer vuil maken, de volgende dagen zullen mooi en warm worden, dat zijn de voorspellingen, alleen is het steeds afwachten of dat bewaarheid wordt, voor nu ga ik jullie dus met rust laten, mijn ogen vallen weeral bijna dicht en ikzelf ga eens wat douchen en daarna in de zetel belanden, dat vermoed ik zo, tot ik me weer wat beter voel.  Geniet van het mooie weer als je dat kan en maak er het beste van, zal ik ook doen in de mate van het mogelijke.  Groetjes.




Reacties

  1. Ik ben hier eindelijk met een tegenbezoekje en voel me een beetje schuldig want ik heb de laatste tijd echt niet veel tegenbezoeken gemaakt. Maar ik hoop dat je begrijpt dat bloggen op vakantie geen prioriteit is en die eerste week thuis is ook altijd heel druk. Gelukkig hebben we een grote lading zon opgeslagen want hier is het echt genen vetten. Maar voor vandaag beloven ze zon dus we moeten ervan profiteren want blijkbaar blijft dat nog niet lang duren!
    Een hartelijke groet

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Fijn weekend !

weekend !!!