Donderdag, een regendag met wind . . .


Vandaag past dit bosje vrolijkheid wel degelijk bij die natte winderige dag die we tegemoet gaan.  Al hoop ik dat het geen echt verregende dag zal worden want ik zal wel eens naar buiten moeten om mijn leeg gemaakte afvalcontainers binnen te halen !  Vrolijkheid kunnen we altijd wel gebruiken en iets mooi zien in de morgen is steeds fijn, dus dat staat hier op zijn plaats, geniet er maar van want veel meer moois zal er niet te zien zijn als je de weergoden mag geloven, we zien wel wat het zal worden !

Een heel fijne dag wens ik iedereen toe en dat kan misschien al wel helpen om je dag goed te beginnen, in ieder geval, ik ga nog snel een douche nemen en daarna kan ik weer fris en fruitig aan de rest van de dag beginnen.  Ik heb het allemaal nogal licht opgenomen vandaag want ik heb niet echt veel te doen al wil ik wel wat gedaan krijgen maar dat is anders, we zien wel hoe het vlot in de loop van de dag.  Maar wat doen aan de vuile was die er ligt zou ik wel willen en dat is steeds iets wat vrij vlot verloopt omdat ik tot nu toe nog altijd goed materiaal heb om alles te onderhouden en om het ook nog te drogen, want dat is voornamelijk het probleem als het zulk slecht weer is, al hang je in de winter ook je was niet buiten, al zou ik dat soms wel willen maar toch . . . !

Wat er ook nog op mijn lijstje staat van zaken die ik wil gedaan krijgen zijn de afvalcontainers als eerste en daarna komt die was en voordien wil ik dus nog eens onder de waterstraal gaan staan om me proper te maken en de dag goed te beginnen.  Al had ik dat misschien beter eerst wel gedaan maar ja, we zien wel, alles zal vandaag wel gedaan geraken en misschien kan ik ook nog eens met de stofzuiger rond gaan zodat ik hier ook snel weer mijn vloer eens kan doen, of ik het overal zal doen weet ik nog niet want als er wat in de weg staat zoals een droogrek en dergelijke, dan begin je daar beter niet aan en laat ik dat poetsen voor morgen in de voormiddag, kan ook natuurlijk, we zien wel hoe dat verloopt allemaal.

Gisteren heb ik al wat boodschappen gedaan ook en toen stond ik daar naar een bepaald boekje te zoeken in de winkel en vond het niet zo dadelijk toen het me inviel dat we pas woensdag waren, ach ja, een mens kan soms al eens verstrooid zijn ook !

En nu gaan we beginnen met wat ik eerder heb gezegd, naar de badkamer en pyjama uit en snel in de douche, maar eerst wel mijn lange broek die ik gisteren nog droeg, uit de douche weg hangen want die al nu wel droog zijn, ja, ik hang die meestal aan de stang die het zijscherm van mijn douche op zijn plaats houdt, ik heb namelijk een inloopdouche en dan heb je een stang als steun voor dat scherm.  Veel kan die niet dragen en dat hang je daar ook beter niet aan op maar wel een paar lichte stukken zoals een bloesje en een lange broek, dat kan al wel eens, al doe ik dat niet altijd, soms gebruik ik ook wat meer mijn droogrek maar het is wel echt een groot spul en dat neemt plaats in . . . wat er niet te veel is in een klein appartement maar we trekken onze plan zoals je leest en probeert voor alles een oplossing te vinden !

Nu hoor ik net op de radio dat we zelfs windstoten tot 100 per uur kunnen krijgen in de loop van de dag, van die winderige dagen heb ik niet zo graag, liever een dat dat het zacht regent en dat de zon er ook wel eens even door kan komen, maar ach, we zien wel wat de rest van de dag ons zal brengen . . . Nog een fijne dag en maak er maar een mooie dag van en vergeet vooral niet te genieten !  Groetjes.




 

Reacties

  1. Dag Chris, ik duim dat die storm en regen meevallen en we weer niet voor de zoveelste keer stormschade hebben terwijl we weg zijn! Hier gelukkig geen storm maar meestal zon , enkel vandaag laat die het wat afweten maar we hebben nu nog altijd 18 gr dus niet geklaagd. En dat verstrooid zijn dat kennen we stilaan allemaal hoor dus je bent niet de enige hahaha.Inderdaad onze agenda is goed gevuld en ik moet me altijd reppen om nog een reactie te schrijven. Een goeie avond en houd het daar warme en knus!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Fijn weekend !

weekend !!!