Dinsdag en een mooie dag tussen de regendagen ?!


Volgens wat ik deze morgen op de radio hoorde zou het een droge dag worden en die mogen er ook wel eens tussen komen !!!  Meer heeft een mens niet nodig om zich goed te voelen, ik kijk er naar uit omdat dan alles buiten eens droog zou blijven en een mens er kan door gaan om boodschappen te doen.

Al zal ik die deze voormiddag niet kunnen doen . . . want dan zouden ze mijn nieuwe tv komen plaatsen tegen de muur en ja, dat gaat nu wel even voor.  Ik hoop maar dat het ook zal doorgaan want ik heb al lang genoeg geduld gehad, ach als er er maar aan beginnen dan ben ik al tevreden, dan weet ik dat ik tegen de avond aan in mijn relax kan kijken naar de tv, dat was nu niet zo goed mogelijk omdat die kleine tv voor mijn oude tv staat op een kast en dan zijn mijn voeten steeds in de weg als ik naar het beeld kijk !!!  Niet eenvoudig om dan rustig naar tv te kunnen kijken wanneer de rug weer eens opspeelt maar ik sla me erdoor en trek toch telkens mijn plan.

Ja, ik hoop nu maar dat alles weer mooi zal worden hier in huis en opgeruimd kan zijn want daar hou ik van.  Er is al niet te veel plaats om iets te doen of te bewegen, al kan ik alles zelf goed doen maar wanneer het opgeruimd is dan voel ik een tevredenheid die ik niet goed kan omschrijven.  Ik ervaar het dat er dan weer rust in mijn hoofd komt en dat alle onrust weer is verdwenen . . . en ik misschien eens kan slapen na de middag . . . of toch rusten . . . ?!

Eens iedereen weer naar buiten is en alles weer op zijn plaats kan worden gezet, dan pas zal het vandaag rustig worden, en van die rust kan ik echt wel genieten, ik heb dat nodig, vroeger was dat niet zo nodig, toen sloeg ik me overal doorheen maar nu is het toch wel gans anders, nu heb ik het nodig om me goed te voelen en om alles tot rust te laten komen, de rust die we allen toch wel nodig hebben, zeker in onze hoofden . . . 

Alles verandert als er dingen veranderen in je leven, je doet mee maar vaak is het niet van harte, je doet het omdat je het moet doen, net zoals op die hometrainer gaan zitten en wat rijden met die beentjes, je voelt daarna dat je weer wat fitter bent geworden maar je past je gewoon aan, dat is het, je geraakt het zelden gewoon omdat dat "ding" toch steeds daar in de weg staat.  Het is wel een goede oefening om in beweging te blijven en daar ben ik dan blij om maar het is echt wel een sta-in-de-weg, letterlijk dan want staat midden in die tweede kamer en gaat niet uit de weg . . . maar ik leg me erbij neer en beweeg, bewegen is goed en dat doe ik dus maar niet wanneer er andere dingen voor gaan  zoals nu die tv laten brengen en ophangen tegen de muur !

Vanaf nu zullen we weer wat geruster in eigen woning naar die tv kijken, niet meer bang van wat er nu weer zal gebeuren of welke steken hij nu weer zal laten vallen, neen, die zal weer zijn normale leven gaan lijden en als alles goed gaat dan kunnen we er een beetje over stoefen dat ik daar toch weer gerust van ben, ja, een zorg minder maar dat wil niet zeggen dat daarmee alle zorgen achter de rug zijn, neen, er moeten nog wel wat andere dingen worden gedaan ook en dat is vaak iets waar ik wat tegenop zie en wat ik telkens dan ook probeer om dat voor me uit te schuiven !

Ik val misschien in herhalingen maar ik ben blij dat dit op een droge dag zal gebeuren.  Immers wanneer ze door de regen moeten gaan om die grote tv naar binnen te brengen, dan zou hier alles nat worden en dat zie je dan vaak ook aan je vloer, ik hoop maar dat me dit allemaal bespaard mag blijven en dat ik straks weer in een piekfijne woning kan naar mijn nieuwe tv kijken, ja, nogmaals, het is vandaag de dag dat ik ervan zal kunnen genieten !

Vandaag zou ook een zonnige dag kunnen worden  maar daar moeten we  nog steeds op wachten, ik hoop dat de zon erdoor zal kunnen geraken, het is ook de dag dat Regi de dj, gaat trouwen in Zuid-Afrika, om eens wat anders te vertellen !  Ik hoorde het ook in de radio dat ze toch ietwat meeleven met wat er allemaal gaande is.  Of het ook de moeite is om er naar te kijken, ik weet het niet en zal het ook niet weten want ik zal met die tv meer bezig zijn om te zien dat er niks wordt stuk gemaakt dan of alles met het nieuwe koppel goed zal verlopen !

In ieder geval wens ik ze een fijn leven toe, dat zouden ze anders ook wel hebben blijkbaar want het zijn geen mensen die geld te kort hebben blijkbaar maar ze doen maar wat ze niet laten kunnen, ik zal wel zien op tv straks in het nieuws, wat er over te vertellen valt, meer ga ik me er niet van aantrekken al kan je er wel tussendoor eens naar kijken en later in de avond ook meedansen op hun muziek . . . al is het letterlijk een ver-van-mijn-bed-show !

Ik hoop dat jullie kunnen genieten van een mooie dag, eender wat je zal doen of laten, eender of je kan genieten van een droge dag of dat je moet werken, ik wens iedereen dan ook toe dat je kan genieten van alles wat het leven ons te bieden heeft !  Eender of het in Zuid-Afrika zich afspeelt of hier gewoon ten huize van Chrisje die na even wachten eindelijk haar nieuwe tv kan verwelkomen, in ieder geval ga ik er een fijne dag van maken en doen jullie dat ook maar, genieten van alles en nog wat en als je er zin in hebt, een glaasje mag daar ook wel bij.  Lieve groetjes !




 

Reacties

  1. we hoorden het al dat vandaag even een rustpauze was et wat zon! Dat zal deugd gedaan hebben.Misschien geloof je het niet maar onze dagen zijn hier goed gevuld en wat overblijft is voor de zon . Ik geraak echt niet elke dag op mijn PC. We blijven wel op de hoogte van wat er thuis gebeurt en meestal is dat met als slot... regen, regen en nog eens regen we zijn het kotsbeu!!!
    Wij genieten hier nog volop van de zon en ik heb al geprobeerd om er wat door te sturen maar blijkbaar zonder resultaat!
    Voor de rest alles ok.
    Houd het daar gezond en goed en een hartelijke groet.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Fijn weekend !

weekend !!!