Vrijdag, we gaan weer naar het weekend toe !


Vandaag staat nog volledig in het teken van de sneeuw, ik heb ik de voorbije dagen ook nog wat beelden geschoten en die wil ik jullie laten zien, het is niets bijzonders maar ik wil ze toch ook laten zien, en ik ben er zelfs niet voor naar buiten geweest, gewoon doorheen het raam gefotografeerd, zo zie je maar dat het ook wel kan  !!!

Ik had in het begin er enkele getrokken maar daarna ook toen het nog aan het sneeuwen was, ik keek er naar uit maar je kan niet altijd alles weergeven in een beeld, je kan er niet alles in steken wat je zelf wil laten zien, wat ik het mooiste vond is de ochtendzon, wanneer ze op de bomen schijnt, maar hoe mooi ook in de werkelijkheid, op foto lijkt het niet zo prachtig te zijn, je ziet de glinstering niet van de sneeuw !



Zo ziet mijn tuintje er nu uit wanneer het wat gesneeuwd heeft ! op kunstgras blijft de sneeuw dan ook niet zo goed liggen als op het gewone gras, is sneller weggesmolten !


Mooi besneeuwd met de droge bladeren nog aan de boompjes die mijn stukje afboorden . . .


Dit is de andere kant van mijn woning, daar ging ik ook snel een paar beelden schieten, wat ik wel ook zag was dat de sneeuw daar op de ruit wel kwam hangen en naar beneden glijden !!!


Sneeuw en nog eens sneeuw, het zijn steeds dezelfde beelden maar op andere momenten, gelukkig dat dit bruine blad nog aan de boompjes hangt !


Nog maar eens hetzelfde ongeveer, de sneeuw fascineert iedereen, ik wou dat ik er door kon lopen maar dat doe je beter niet als de ondergrond is bevroren, ik ben echt wel wat bang om er door te gaan nu met deze sneeuw en gladheid.


Hier zitten we terug aan de kant waar ik meestal op uit kijk, ook gewoon omdat mijn living hier gelegen is natuurlijk !  Zo zie je de grote bomen aan de overkant bij buren, al is de grootste boom langs onze zijde hier wel al gesneuveld, alleen de stam met wat kleine stompjes van takken staat er nog !


Hier was mijn tuintje al gans besneeuwd, het kan zo ook mooi zijn met het gras erachter dat je niet meer te zien krijgt !


En dan gisteren de ochtendzon die erop stond, mooi toch, dat geeft een gans ander effect op alles, een mooie dag kon beginnen !


Zelfs de spar en de conifeer staan er mooi bij in hun lichte witte kleed over hun takken !  Dat is dus niet bij mijn buurvrouw maar nog een paar huizen verderop waar die bomen staan, ik zou ze al gevaarlijk beginnen vinden maar ja, wie ben ik !


De mooiste boom was deze wel, al kon ik hem niet gans fotograferen maar dat hoeft ook niet, zo zie je nog wat kleur van de muur ook van een ander huis hier in de buurt, van twee huizen zelfs !


Dit vond ikzelf het mooiste beeld van alles, was ook het laatste van die serie die ik heb gefotografeerd, ik heb wel geen grote camera en kan niet alles uitvergroten maar ik vind toch dat ikzelf er mijn best heb voor gedaan om jullie dit te laten zien . . . en dat alleen van uit mijn living of slaapkamer !

Nu nog eens naar buiten gaan om wat boodschappen te gaan doen, ook dat moet gedaan worden, al heb ik me wijselijk binnen gehouden, wanneer het koud is moet je voorzichtig zijn, al kan ik me wel goed kleden tegen de koude, het is ook telkens oppassen voor gladde plekken !  Die kunnen verraderlijk zijn !

Geniet nog van jullie weekend, maak er mooie dagen van, ook al zal de koude nog wel even blijven hangen, wees voorzichtig en doe vooral geen domme dingen !  Groetjes.




Reacties

  1. Mooie foto's Chris, ge hebt wel een rustig uitzicht, eens de beukenboompjes vol staan ga je kunnen genieten van je proper tuintje. Dat is goed gedaan dat kunstgras. Je zit daar ook goed privé? want wij kunnen hier op veel tuintjes zien, voor 't moment staan er wel veel leeg, maar dan heb je toch niet zoveel privatie. Fijn weekend nog Alfy

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Fijn weekend !

weekend !!!