Dinsdag, een wisselvallige week gaat het worden . . . ?!


Een heel fijne dinsdag iedereen en maak er ook een mooi dag van, ook al valt het weer soms wel wat tegen maar we leven nog en zo lang we kunnen van iets genieten zullen we dat dan ook wel doen !!!

Gisteren was ik goed uitgeslapen opgestaan, ook al was het niet echt vroeg te noemen maar het weer zag er toch wat anders uit dan voordien, de sneeuw was gesmolten en alle vuiligheid was zo goed als opgeruimd, tenminste zo zag het er op het eerste gezicht dan ook uit !  Of het echt zo was durf ik te betwijfelen maar daar breken we ons hoofd niet op, ik heb hier gedaan wat ik moest doen al ben ik wel twee keren onderbroken geweest, in de voormiddag was onze oudste dochter hier en probeerde mij met iets verder te helpen maar ook dat lukte haar niet zoals ze dat gedacht had, ik twijfelde er voordien ook echt wel aan of dat ons zou lukken maar zo zie je maar dat ook met meerdere er geen oplossing voor te vinden is voor alle dingen die volgens de specialisten wel op te lossen vallen, ik had toen moeten vragen om dat eens te tonen hoe dat dan moet allemaal !  Want iets beweren is nog altijd niet hetzelfde als het zelf inrichten zoals je dat dacht, soms kom je onoverkomelijke problemen tegen en wat doe je dan, je erbij neerleggen en denken : ooit zal daar wel eens een oplossing voor gevonden worden !

En dit alles dat ik hiervoor neerzet heeft nog altijd te maken met die tv die op willekeurige momenten op springt omdat hij van ergens anders een impuls krijgt, en dat kan echt wel alles zijn blijkbaar want niemand kan me zeggen van waar het dan kan komen of wat het zou kunnen zijn !?  Dus dit probleem blijft duren zolang die tv van ons blijft meegaan en ik zal me er moeten bij neerleggen, ook ergens een bepaalde timer opzetten zoals in die zekeringkast, dat kan gewoon niet, daar is geen ruimte in voorzien dus ja, als die tv dan samen met andere toestellen op een bepaalde lijn staat dan zit je al met alles en nog wat vast !  Als ge begrijpt wat ik bedoel ?!

Dus doe ik maar verder zoals we bezig zijn en zet ik mijn tv tussendoor aan en dan kan hij niet uit zichzelf op springen of door een andere impuls worden aangezet, het is en blijft een enigma waar velen hun hoofd al hebben over gebroken maar dat nooit definitief een oplossing heeft gevonden . . . oftewel, het kost stukken van mensen om dat gerepareerd te krijgen en dan is het nog niet zeker of die toestand zich niet meer herhaalt, zou niet mogen maar kan er altijd ergens blijven in zitten blijkbaar.

Hoofdstuk afgesloten, ja dus voor mijn part als er toch geen echt goede oplossing werd gevonden, ik ga er mijn hoofd niet meer over breken, ik ga doen dat ik gek ben als die tv weer eens aan springt terwijl ik er in de buurt van ben dan zet ik hem uit en er wordt met geen woord meer over gesproken . . . !!!

Vandaag zou ik wat willen poetsen, gisteren heb ik al wat opgeruimd maar nog niet met de stofzuiger rond geweest, al had ik dat in het weekend ook al wel gedaan maar ik zie overal wat meer stof rond vliegen en dat zie ik niet graag, dus beter weer eens alles stofzuigen en met nat er doorheen gaan zodat toch al dat stof weer weg is we niet meer iedere keer beginnen niezen als er toch eens een stofje onze neus raakt !

Dan wil ik nog mijn nieuwe tafeldoek gaan opleggen maar daarvoor moet eerst gans de tafel worden leeg gemaakt, ge weet het misschien wel maar op de rand van diezelfde tafel staan wat bloempotten en -potjes zodat ik die eerst een andere plaats moet geven voordat ik daar allemaal kan aan beginnen maar daarna zou dat vrij snel moeten kunnen gebeuren.  Die "worst" zoals ons Carla het dan noemde, die heb ik op een stok kunnen zetten, het rolletje was net dik genoeg gemaakt en ik ben er met een kartonnen rolletje in gegaan en dat paste net, ik denk dat ik dat de vorige keer ook nog heb gebruikt om onze, toen nog nieuwe, tafeldoek te vervoeren voordat we gingen verhuizen naar hier toe.  Eens dat die weer vervangen is dan ziet alles er hier toch weer gans anders uit, niet meer zo plastiekachtig al is hier toch ook nog een soort van plastieklaagje over dit nieuwe doek heen gedaan, het is dus katoen dat een plastieken laagje heeft gekregen maar of dat goed onderhoudt, dat is nog wat anders, ik heb die vroeger ook nog gehad maar wanneer die vrij veel wordt gebruikt kan je dat ook niet meer proper houden . . . problemen voor later denk ik dan, er zullen langer tafeldoeken zijn dan dat ik er zal zijn, dat is ook een oplossing . . . !

Verder ben ik nog eens naar de apotheek geweest voor bevoorrading van mijn apothekerij hier in huis in de kast, soms heb je wel eens iets te kort en dan moet je maar naar de winkel lopen, eender of het een warenhuis is of de apotheek of wat nog allemaal dat er is.

En ook mijn voetjes zullen in de loop van de dag weer worden verzorgd, ook dat moet gebeuren, daarna ben ik weer wat lichter geworden omdat al die tenenkaas er dan van weg is genomen, ach, de voormiddag zal zo weer voorbij zijn en wanneer ik daarna in de zetel zal ploffen, dan wil ik ook nog wel eens wat genieten van iets wat ik heb opgenomen op tv, eender wat het is, als het maar iets is wat ietwat vrolijk is, zodat een mens ook wel eens kan lachen ermee !

Nog een heel fijne dag wens ik iedereen toe en hopelijk valt er niet veel regen want dat kunnen we missen als kiespijn !  Geniet van alles waar je maar van kan genieten en doe het voorzichtig aan zodat je nadien niet bedrogen uit komt, groetjes.





 

Reacties

  1. Chris mijn man heeft op Internet aan 't kijken geweest en het zou vooral voorkomen bij PHilips tv's en Proximus, maar in Instellingen zou toch iets moeten staan van de stanby knop dat je kunt aanpassen? misschien helpt dit al. Of eventueel een algemeen reset doen? Ze spreken ook van vuil rond de aan/uit knop maar dat vinden wij toch ver gezocht. Groetjes Alfy

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Fijn weekend !

weekend !!!