Vrijdag de dertiende . . . ?!


Ja, het is de dertiende vandaag en dus kan jij je aan alles verwachten, ik wil het niet beheksen maar ik zou toch maar oppassen, dat moet je immers iedere dag wel doen en doe dat ook vandaag maar, je weet nooit waar een ongeluk verborgen zit, het kan je iedere dag overvallen ! 
 
Zelf ben ik deze morgen fit en monter opgestaan, heb ik al dadelijk een douche genomen om me nog wat fitter te voelen en ja, het was toen nog echt donker, ook wegens die regen natuurlijk maar ik moet op de middag nog ergens zijn en ik wil goed voorbereid de dag ingaan.  Ook vandaag zouden ze nog verder aan mijn tuintje komen werken maar wanneer dat werd er niet bij gezegd.  Omdat ik nu nog niemand zie, hou ik me vooral rustig en ja, ik weet ook wel dat ze niet overal tegelijk kunnen zijn, meestal is dat nadat ze andere en grotere werken hebben gedaan en nog wat tijd over hebben dat ze naar hier toe komen, al is er nog wel wat werk aan eer alles klaar is maar we zien wel wanneer er iemand opduikt, kan ook best pas rond negen zijn maar dat is ook al niet meer zover af !
Wat ik eerst ga doen is nu vooral ontbijten, dat had ik eerder al klaar staan, ik hoef alleen nog er echt mee te beginnen, dus smakelijk als je ook nog maar pas aan het ontbijt begint !

Gisteren is dus mijn brilletje voor de computer naar de vaantjes gegaan, ik voelde de dag voordien dat er iets scheelde maar dacht niet dadelijk aan een breuk, ik behandel die steeds hetzelfde en dat is natuurlijk vrij voorzichtig maar zo zie je maar dat ook voorzichtige mensen eens wat aan de hand kunnen hebben.  Al is dat niet het voornaamste, dat brilletje kan best vervangen worden door een nieuwe maar ik moet erbij zeggen dat ik nu deze keer toch wel ergens anders er eentje zal aankopen, anders geef ik uiteindelijk weer mijn geld aan dingen die vrij snel ook weer stuk gaan !  En je moet nu niet denken dat ik daar nogal bruut mee omga, neen, dat is niet het geval maar ik meen dat dit toch niet echt voor mij bestemd is, ik vond van in het begin dat die nogal vast op mijn hoofd stond, al kon ik er vrij goed mee lezen.  Maar zonder dat brilletje gaat het ook wel, ik moet weldra toch op controle voor mijn ogen en dan kan ik misschien maar best zolang nog wachten ook !  We zien wel wat de komende dagen ons nog brengen en zie ik er ergens eentje dat me aanstaat dan durf ik dat ook wel nemen, al kom ik in de eerste dagen niet zo vaak ergens, ik wacht dus af !

Nu bedenk ik ineens dat ik in de komende weken wel heel wat nieuw zou kunnen in huis hebben, zo krijg ik nieuwe tanden, ja, en ik krijg nog dat kunstgras, ik krijg misschien een nieuwe bril in het algemeen en ook een nieuw leesbrilletje voor de computer, en wat staat er nog allemaal te wachten, het is ook ondertussen mijn eigen verjaardag en ja, die zal eerder wat in mineur plaats vinden omdat rond de periode is dat ik mijn nieuwe tanden krijg, ik denk dan maar : je kan niet alles hebben !  Ja, lach maar, zo zie ik het tenminste, al wou ik nog nieuwe schoenen ook, maar dat is al uitgesteld, ik denk dat het geen goed idee is om die nu te gaan kopen als die rug zo'n pijn veroorzaakt, al is die pijn op dit moment weer ver te zoeken . . . !  Fingers crossed zou ik zeggen en hopen dat het uiteindelijk ook eens wat beter kan gaan, meer zit er op dit moment voor mij niet in blijkbaar.

Dat van die vrijdag de dertiende, wel dat trek ik me dan ook niet aan, ik ben altijd voorzichtig, niet alleen op zulke dagen als je gewoon in je normale doen bent.  Ach, het is allemaal bijgeloof, je kan best op een andere dag, er net voor of erna, het kan allemaal en dan is dat ook zo, ik denk er gewoon niet aan en handel iedere dag telkens vrij voorzichtig, ik zeg niet dat ik bang ben om iets aan de hand te krijgen en daardoor zo voorzichtig ben, neen.  Ik ben eerder altijd voorzichtig en het is een voorzichtig en voorbereid mens dat met de meeste dingen steeds het verste komt, dat is wat de waarheid is.  En onder ons gezegd en gezwegen, iedereen kan wat aan de hand krijgen maar wat doe je daartegen, je kan niet steeds alles voorzien en ja, een ongeluk zit vaak in een klein vakje ergens verborgen . . .

In ieder geval gaan we nu weer het weekend tegemoet, ik zie er even naar uit om ook wat rust te hebben, vandaag weer eens naar de kinesist en na het weekend waarschijnlijk weer eens en daarna zien we wel, ik hoop dat het bij mij reeds heel wat beter gaat, al heb ik aan mijn oefeningen nog niet zoveel gehad eigenlijk, ik heb er wel een aantal gedaan maar niet allemaal, het waren er echt wel heel wat en ik weet al niet meer wat precies ik allemaal moet doen, ik kan dat blijkbaar niet meer onthouden.  En dan denk ik dat ik die doe die ik het beste kan doen in bed, of in de zetel, kan ook natuurlijk en ja, dan lukt me dat wel, zo plat liggend op de rug, dat gaat wel, we zien wel wat het resultaat is . . . !

Nog een heel fijne dag voor vandaag en straks begint het weekend reeds, en daarna, dat zien we dan wel, geniet er in ieder geval van, ik denk dat we koudere temperaturen gaan krijgen maar dat is pas voor in de komende dagen.  Een heel fijn weekend en maak er vooral een mooi weekend van, eender welke temperaturen we krijgen !!!  Groetjes.











Reacties

  1. Ik trek me die 13e ook niet aan maar als die op een vrijdag valt dan denk ik toch spontaan .. oppassen vandaag! Ik zou eerst naar de oogarts gaan voor ik een nieuwe bril aanschaf Chris. Ik ging ook op controle voor ik een bril wilde kopen en zie... ik ben intussen al geopereerd van staar en heb nu een aangepaste leesbril en een correctie voor ver voor mijn rechter oog! Vandaag was het hier een natte dag maar niet echt koud maar ja de herfst is nu stilaan een feit aan het worden. Nog een aangenaam weekend en een hartelijke groet.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja Chris deze keer toch goed afgezien van die covid-spuit, maar buiten dat het nog rood ziet rond de pleister en jeukt is alles weer oke. Van de rug kan ik ook meespreken dikwijls krom gelopen en een spuit in gehad, maar nu mag ik al lang niet meer klagen. Probeer ook wel op te letten met wat ik doe en de manier waarop. Met je tanden zal nog een hele strijd zijn? niet te onderschatten, ik ben mijn achterste ook allemaal kwijt maar de rest doet het nog goed tot hiertoe. Achteraf ga je wel heel te vrede zijn, want implantaten zal wel gemakkelijker zijn dan een gebit, denk ik dan? voor de portemonnee minder haha. Neem s morgens altijd de tijd om je bericht te lezen! want 't is altijd de moeite he haha. Nog een fijn weekend, en geluk met je gras ook eens het er ligt ???. Alfy

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Fijn weekend !

weekend !!!