Donderdag, begon al met regen . . .


Ook al is er reeds regen gevallen tijdens de nacht, toch kan de dag daarom nog wel mooi worden, al zal er misschien tussendoor nog wel wat regen vallen, maar we laten ons daaraan niet kennen en doen verder zoals we bezig zijn en dat is nu vooral heel rustig.  Want die rug laat zich nog steeds gevoelen, ook gisterenavond maar toen kwam ik er op uit dat ik mijn pilletje had vergeten in te nemen en dat al ongeveer een paar uurtjes !

We laten door het weer ons niet kisten, we verzetten ons er wat tegen en uiteindelijk is het ook dat wat telt, je bent immers een groot deel van de dag gewoon in huis bezig met lichte werkjes want de zware laat je maar voor een komende week of zelfs nog daarna.  Of het zo lang zal duren eer ik alles hier heb gepoetst weet ik echt niet maar ik vrees dat dit voor mezelf wat te lang zal duren en dat ik er in stukken tussendoor wel zal aan beginnen, heel rustig en later dan ook weer in mijn gewone doen geraken, zeker als alles weer in orde zal komen . . . maar ik ook nog andere dingen te verduren zal krijgen, remember die tanden en dergelijke !

Hopelijk zal hier alles weer in zijn normale plooi vallen, blijkbaar is alles hier iets van lange duur eer het weer allemaal in orde is, waarom moet dat steeds zo lang duren, ook mijn kunstgras dat er komt, het is ongeveer een vol jaar geleden dat ik dit reeds per mail aanvroeg en dat moest duren tot nu, vervelend zeg je, geloof me maar, ik heb me daar vaak over opgewonden dat het nu toch niet sneller kan, ja, je ziet het wel, het kon waarschijnlijk wel eerder maar als je er niet eerder mee begint dan zit je later na een jaar pas met de afwerking.  Ik heb me al voorgenomen dat dit me geen tweede keer zal overkomen maar als het er al ligt dan ben ik blij als een kind, je kan niet alles tegelijk hebben zeggen ze dan, al kan dat wel maar ja, wie ben ik, een mens in zijn gepensioneerde jaren en die tellen blijkbaar niet zo meer mee !  Zo voel ik het dan aan, je wordt steeds op het achterplan verwezen en wanneer je daar terug uit naar voor komt . . . dat kan wel even duren !

Wat er vandaag op mijn programma staat, wel datzelfde poetsen want ik kreeg dus gisterenavond meer pijn in die rug, was dat omdat ik een douche had genomen en niet voorzichtig genoeg was met bewegen, geen idee, ik heb nochtans in de loop van de dag geen zware dingen gedaan, wel een paar stoelen en dergelijke verplaatst maar dat was eerder verschoven dan opheffen, zodoende kan die rug daar niet veel last van gehad hebben.  Wel moet ik weer langs de apotheek, mijn leesbrilletje heeft het begeven, ik ben er altijd zo voorzichtig mee geweest en telkens de bril met twee handen tegelijk vast genomen en nu is het zover, dat rechterbeen is eraf gebroken . . . zodoende moet ik nu even verder doen zonder die bril tot ik een nieuwe heb gehaald !

Ik dacht wel van nog even naar het warenhuis te gaan, iets van brood mee naar huis te nemen en tegelijk nog te zorgen voor boekjes en dergelijke en daarna naar de apotheek en ja, daar zou ik dan de volgende dagen mee verder moeten doen, ik zie wel, er staat een regenscherm onderaan mijn beeld, dat voorspelt niet zoveel goeds blijkbaar maar als het niet gieten is wat het doet dan kan het er wel mee door, ik zie wel wat ik daarmee doe . . . !

Nog een mooie dag wens ik iedereen toe, geniet van ieder moment, is het mooi of regent het, binnen kan je dan toch meestal nog heel wat werk verzetten, al zal dat voor mij op een laag pitje staan !  Groetjes.




Reacties

Populaire posts van deze blog

Fijn weekend !

weekend !!!