Dinsdag, weer een mooie dag ?!


Een bijzondere dag vandaag, neen, ik denk het niet, als die normaal zou verlopen zoals altijd dan zou ik nu al heel tevreden alles tegemoet zien !  Meer moet dat niet echt zijn voor mezelf, ik wens alleen wat gerust gelaten te worden en mijn eigen leven leiden zoals ik het zie en dat is op dit moment met een een bang hartje afwachten tot de dag eraan komt dat ik even wat het slachtoffer kan spelen, op donderdag dus wanneer die ingreep wordt gedaan op mijn mond en tanden !  

Ook vrijdag zal dan bijna gelijk verlopen denk ik dan zo, we zien wel maar ik sla me er wel doorheen, al zou ik wel ietwat steun kunnen gebruiken van de echtgenoot . . . die er jammer genoeg niet meer is.  Hij zou me wel moed inspreken en zeggen dat het allemaal zo'n vaart niet zal lopen met die pijn en alles wat er omheen hangt !  En eigenlijk ben ik niet echt bang uitgevallen, ik weet me heel vaak ook door alles heen te werken op een manier die je soms van jezelf niet had verwacht.  Ach in zulke tijden leert men zichzelf wat meer kennen maar je weet maar nooit hoe alles zal verlopen, ik hoop alleen op een goede nachtrust daarna en dan kan je de dag erna weer de hele wereld aan.  Zo steek ik toch in mekaar en ook voor dit is het afwachten hoe en wat er zich zal voordoen . . . ! 

Vandaag nog maar eens naar de kinesist en daarna zien we dan wel hoe we dat regelen verder, ik wens ook eens wat rust voor mezelf te houden want het is niet altijd even gemakkelijk om overal door te geraken, denk nu maar aan alle werken die hier in de buurt gaande zijn, je kan het zo gek niet bedenken of je moet heel wat langere tijd nemen om ergens te geraken, is ook voor anderen moeilijk natuurlijk maar op tijd komen is dan vaak verloren moeite, al kan niet iedereen dit waarderen dat je daar een opmerking zou over maken !  Maar naar de kinesist wandel ik naartoe, het is het gemakkelijkste en terwijl heeft een mens nog wat beweging ook, meer moet dat toch niet zijn.  Al zou ik nog wel eens willen gaan winkelen voordat het zover is maar niet te veel gewicht met mij mee naar huis sleuren, daar haal ik meestal ook wel wat pijn, gewoon omdat ik dan ook nog tussendoor een boodschappentas draag, tegelijk met die op wieltjes en dat is andere koek om die zak te dragen, zeker in tijden van rode kool en aardappelen, appelen ook nog wel en dan weet je al snel dat je meestal wat veel wil meebrengen.  In de plaats van dan twee keren te gaan, neen, alles samen meezeulen, het is ook niet zo gezond om dat te doen.

Gisteren nog even met iemand gepraat die hier waarschijnlijk weg gaat, zo heb ik dat toch begrepen, ach, er zullen er wel meerdere zijn die na verloop van tijd weg trekken van hun appartement, tenzij het er zijn van mijn eigen leeftijd of nog iets ouder, zo heeft iedereen wel deels zijn eigen lot in handen en ja, ze doen maar wat ze zelf willen, meestal is dit hier ook hun eigendom maar bewonen andere mensen het, dat kan ook natuurlijk !  Een beetje extra inkomen van de huur, het is mooi meegenomen, al betaal je daar dan ook wel weer op die inkomsten, ja, zo zijn er ook een aantal parkeerplaatsen hier beneden vrij, niet gebruikt eigenlijk, zo ken ik er al een paar en ja, ook wij betalen daar dan nog altijd voor, al zijn dat maar belastingen maar ja, dit weg doen, dat doe je niet zo maar, ach, ik dwaal af.

Een heel fijne dag wens ik iedereen toe en ik hoop zelf dat de pijn in mijn rug tot nu toe mag weg blijven, gisteren heb ik nog een pilletje ingenomen voordat ik ging slapen, ik voelde mijn rug weer heel even, misschien een verkeerde beweging gemaakt, hier of beneden, of gewoon een spier die niet vlot mee wil . . . je voelt zo snel pijn !  Geniet van deze dag want het zonnetje zou er de ganse dag wel zijn, afwachten, al schijnt ze nog niet op dit eigenste moment.  Groetjes.




Reacties

Populaire posts van deze blog

Fijn weekend !

weekend !!!