Donderdag, een dag om even alles op te ruimen . . .


Roze en dat paarsblauw van de klokjes, meer hoeft dat niet te zijn om je dag goed te beginnen, misschien de zon nog even zien zou dat beeld nog wat scherper zetten en de dag zou nog mooier beginnen !

Gisteren was een dag met zoeken en uitvissen hoe en wat, want ja, ik kan niet blijven rond lopen met een skelet dat naar de vaantjes is gedaan door mezelf en dan weer alles opnieuw laten beleggen ook met het risico dat er toch hier en daar weer wat nijpt aan die tanden en dat je dan ook weer naar de tandarts ermee moet.  Ik zou dan eerder kiezen voor een nieuw gebitje en die tanden, wel die worden dan ook wel eens gecontroleerd, tenminste dat hoop ik toch.  En dan hoop ik ook dat ik daarmee nog niet te lang moet wachten om weer die nieuwe tanden in te doen en ermee te gaan eten . . . als dat al lukt dan zijn we heel ver gekomen maar ja, ooit moet dat toch wel eens gebeuren ook en ik weet ook wat voor een rekening ik dan zal krijgen maar ja, het is nu eenmaal zo.  Zonder kan je ook niet ver geraken, wel kan je daarmee ver lopen maar niet veel eten en misschien was dat wel een voordeel voor mijn lijn, want ook daar zou mogen aan gesleuteld worden om alles binnen de perken te houden.  Op vrijdag mag ik gaan voor een gesprek en dan zal hij ook tegelijk platen maken van dat gebit van mij en wat er moet aan gedaan worden.  Die man was van goede wil, hij vertelde dadelijk dat ik pas vanaf januari pas als vaste klant zou opgenomen worden maar hij wou me verder helpen omdat ik nu even in de  penarie zat met dat skelet dat stuk is gegaan.

Ach, tegen het weekend weet ik dan toch al wat meer en ook of er veel werk zal aan zijn maar dat horen we dan wel . . . en ook waar ik voor kies en wat dat zal kosten ?!  Weer kosten maar als het moet dan moet het maar, een mens loopt ook niet zonder schoenen rond als hij in zijn normale doen is dus ja, dit is ook zoiets wat bijna niet anders kan geregeld worden.
Maar het heeft heel wat in gehad eer ik zover was gekomen, ik had hier wat opgezocht en daar wat getelefoneerd, nog wat meer telefoons gedaan en zelfs naar mijn broer en zus gebeld, het was nogal een dagje.  Toen ik tijdens de avonduren nog mijn vuilnisbakken moest buiten zetten en dat de bloemen nog wat water nodig hadden, ze gieten dus en dat vraagt toch ook weer wat tijd, daarna kon ik pas me aan de computer zetten om dit hier neer te zetten !

Tussen die bedrijven door heb ik dan nog mijn boodschappen voor vandaag gedaan, het was niet zoveel stuks eigenlijk maar ik dacht daar ineens aan en de zon scheen toen en daar heb ik dan van geprofiteerd om dit ook nog te verwezenlijken, alles is geregeld en gedaan en we zien wel wat dat geeft op het einde van de rit en waar we dan zullen eindigen, dat laat ik jullie later wel weten.  Op dit moment eerst zorgen dat dit is afgewerkt en daarna kan het weekend beginnen !  Dus geniet nog van deze dagen, ook al was de dag wel aangenaam maar niet altijd even zonnig, al heb ik wel genoten terwijl de zon er nog was.  

Voor jullie allemaal wens ik dan een fijne dag en geniet ervan, ook al zal die misschien doorbroken worden van een regenbui tussendoor maar we laten ons daardoor niet kisten.  Groetjes.






Reacties

Populaire posts van deze blog

Fijn weekend !

weekend !!!