Zaterdag, een heel fijn, zonnig en lang weekend toegewenst aan iedereen !



Alhoewel ik hier geen afbeeldingen meer kan neerzetten, wil ik toch blijven wensen aan iedereen dat het een mooie dag of mooie dagen zullen worden, geniet van het zonnetje, geniet van de relatieve rust, geniet van de natuur om je heen of doe gewoon een wandeling en daarna heel rustig in de zetel gaan zitten, op je terras, gewoon binnen voor de tv, of waar je ook maar zin mag in hebben.

Genieten is het op dit moment van een lang weekend voor bijna iedereen, de meesten onder ons zullen dat ook wel doen en ook ik heb er al van genoten, gisteren was verdorie zo aangenaam en leuk dat ik met tegenzin naar binnen ben gegaan.  Ook al was de zon op mijn terras al zo goed als verdwenen, ik kon het er nog wel even uithouden, nagenieten van wat er in de loop van de dag was gebeurd en ja, ook dat was fijn om weer even naar terug te kijken !

Je weet dat ik mijn gras zo maar liet groeien maar ook de buur had al gezien dat ik het aan het plat trappen was zodat de bloemen op mijn terras wat meer lucht kregen, al is dat relatief natuurlijk, ik wou het gras wat op een afstand houden en het even intomen totdat alles wordt afgegraven en daarna ja, daarna komt mijn gras . . . ooit wel eens maar ik hoop niet te lang meer moeten wachten erop want ook ik begin het beu te worden dat alles maar achteruit wordt geschoven voor andere dingen.  De buurman vroeg me of hij ook mijn gras moest afrijden en ik zei volmondig ja, ik wou het zelf niet vragen en de mensen lastig vallen maar hij deed me daarmee echt wel een plezier, want alles zo te zien liggen en staan is niet mijn favoriet, bedankt lieve buurman !!!

En ik weet het ook wel, ik moet dit niet maar ik ga zorgen dat ik straks wat heb om aan de mensen te geven die me het leven wat gemakkelijker maken, het is mooi geweest en ik ben blij, ook al treur ik wat om mijn blog maar ik wil er wel eens weer iemand bij halen die het kan herstellen, zelf begin ik er niet meer aan, ik heb het niet meer in de vingers zoals vroeger, dus haal ik raad waar ik het kan krijgen.

Zelf zal ik proberen er weer iedere dag wat van te maken en tot alles goed en wel hersteld is, zal het zonder afbeeldingen blijven, jammer maar helaas !

Dus iedereen : geniet van het mooie weer dat we krijgen, ook al zit het hier of daar wel wat tegen maar je spartelt er wel doorheen met dit goede weer.  Terwijl het er is moeten we ervan genieten en dat zullen we dan ook wel doen, nog een heel fijne zaterdag wens ik iedereen toe, geniet van de relatieve rust in deze dagen, ik ga dat heel zeker doen en tegelijk ziet alles er al heel wat anders uit !  Groetjes.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Fijn weekend !

weekend !!!