Woensdag, we zijn al in de helft van de week aangekomen !

 


We zijn alweer woensdag, wat vliegt de tijd toch snel, daarom gebruik hem wel, en het rijmt nog ook !

Gisteren was een dag om snel weer te vergeten, niet alleen het weer viel wat tegen maar als je zinnens was om veel uit te voeren, mis poes, dat was buiten de waard gerekend.  En ik maar denken dat ik op dinsdag veel gedaan zou krijgen, ik was eraan voor mijn moeite.  Op dinsdag had ik vrij lang geslapen en ik stond op en was nog wel even versuft ook nog maar ik deed toch wat ik moest doen, ik begon eraan.  Wat er op mijn programma stond, na de middag naar de pedicure en daarna kon ik verder werken waar ik in de voormiddag was mee gestopt, zo zag ik alles voor mij !  Maar niks was minder waar, het begon al toen ik een bericht kreeg dat er een pakje voor mij in de brievenbus zat. 

Euh, dat kon niet, ik verwachtte wel pakjes maar niet in mijn brievenbus want daar geraakten die pakjes die 'k zou krijgen helemaal niet in.  En ik ging kijken in de hal, neen, daar stond niks, alles was nog leeg maar er stond wel een pak buiten, en ja hoor, dat was mijn "pakje" dat voor de voordeur stond !!!  Gelukkig was het nog niet nat geregend maar toch had ik liever gehad dat ze ervoor gebeld hadden zodat ik het dadelijk was gaan halen ook !  En zo zou mijn dag verder verlopen, met haken en ogen hing alles aan mekaar . . . geloof me maar, ik heb niet veel kunnen doen van al wat ik zinnens was !

Wat later ging de bel, ik deed de deur open en ik zag al dadelijk een man staan en ging in de hal even kijken, doe ik meestal altijd wel als ik iets verwacht voor mezelf, je weet immers nooit.  Maar het was een courier die een pakje had voor mijn buur, hij maakte er nog een beeld van ook en ik had alles aan de deur van mijn buur gezet, uit het zicht want van buitenaf kon men het niet zien staan zo op die manier.

Ik was begonnen met mijn spullen uitpakken en alles lag open op tafel toen er weer iemand aanbelde, nu was het onze oudste dochter die me even een bezoekje bracht maar het was al rond de middag en ik vertelde haar dat ik om 13u verwacht werd bij de pedicure, dus ja, veel tijd bleef er niet meer over, ik moest dus ook zelf iets gaan eten en daarna zou ik wel zien wat ik nog kon doen, er was immers nog de namiddag over, tenminste, zo dacht ik erover.

Toen ik van de pedicure weer terug thuis was aangekomen, zag ik dat er een pakje in de hal lag, ik bekeek het eens en ja hoor, het was voor mezelf, toch al mijn tweede pakje dat ik kon gebruiken als ik dat wou, al was dat nog niet zo dringend nodig maar toch.  En ik begon aan het uitpakken, heb het dadelijk een plaats gegeven waar het droog stond en niet in de weg was, en begon aan mijn strijkplank, ik had immers nog wat strijk te doen ook, ik had al een aantal bloesjes klaar hangen, een aantal waren er al gedaan toen ik iemand zag voorbij het raam passeren. Met dit regenweer komen mensen meestal niet veel naar buiten, dus was dit ongeveer de eerste mens die ik hier zag passeren vandaag, de rest van de dag had ik andere dingen te doen gehad en nu kreeg ik bezoek, maar die zijn altijd echt welkom !  Het waren mijn broer en mijn schoonzus, die ook in groot Rotselaar wonen, net zoals ikzelf, wel een aantal kilometers van hier, van op de plek waar we beiden zijn opgegroeid, het deed deugd om weer eens wat te praten !

Eenmaal het bezoek weer weg besloot ik nog een stuk of zo te strijken en de rest kon zo de kast al in, dat was mooi opgeruimd, ik stak de overtrek van de strijkplank in de wasmachine zodat ook dat straks weer fris en fit is om gebruikt te worden.  Maar of ik het ook nog ga strijken, dat is maar de vraag, is dat nodig bedenk ik me dan, of leg je dat zo beter weg tot je het eens mocht nodig hebben ?! Geen idee waar ik het zou moeten leggen en ook geen idee wat ik er nog mee kan doen, ik kan het houden als reserve, is misschien handig als je de nieuwe eens moet wassen, want dat komt ooit ook wel eens, toch maar bijhouden dus en later, ga je dat dan nog wel terug vinden ook ?! 

Zo is mijn dag gisteren dus verlopen, bijna niks van wat ik zinnens was heb ik gedaan gekregen, maar het was een dag vol met afwisseling, die mogen er ook wel eens tussen komen.  Ik ga jullie nog een heel fijne woensdag toewensen en geniet maar van je dag, ik ga dat ook proberen te doen.  Groetjes.





Reacties

Populaire posts van deze blog

Fijn weekend !

weekend !!!