Vrijdag, vandaag even winkelen en daarna zorgen dat we van de zon kunnen genieten !



Een heel fijne vrijdag voor iedereen maar er is blijkbaar iets veranderd aan mijn blog, ik krijg telkens te zien dat ik moet inloggen bij Google voordat ik een afbeelding kan plaatsen en dan is er sprake van slepen en dergelijke, ik krijg de afbeelding niet gezet die ik wil zetten en dergelijke zaken, het zou niet mogen zijn maar ik vrees dat er iets is veranderd zonder mijn weten !  Of er is iemand of iets in mijn blog geweest zonder dat ik er toestemming heb voor gegeven, het kan allemaal, op internet is er niks meer veilig tegenwoordig !  Dus ik ga het nogmaals hier uitproberen en daarna zien we wel wat het resultaat is geweest, even geduld, ik ga zo verder . . . 

En na een hele tijd sukkelen en uitproberen weet ik echt niet hoe ik het hier kan rechtzetten zoals het vroeger was, wat is er gebeurd of wat is er gedaan en waarom krijg ik geen verwittiging hiervan ?!  Of heb ik zelf wat verkeerd gedaan, ik heb er geen flauw idee van wat het maar kan zijn !  Dat vraagt wat tijd om alles op te zoeken en ik moet me verontschuldigen bij iedereen die hier wil komen lezen, het zal voor later pas zijn dat ik weer te lezen ben, jammer maar helaas . . . !

Ik vrees dat het een probleem is met mijn paswoord wanneer ik inlog, ik heb een paswoord veranderd maar ik weet niet echt of het juist is gegaan zoals ik denk en ja, dan kan ik er niet meer in geraken zonder hulp denk ik zo . . . ?!

En neen, nu weet ik dat er andere krachten aan de gang waren maar ik weet er niet juist mijn vinger op te leggen, ik heb ondervonden dat alles weer lukt en heb ook wat afbeeldingen gezet bij die dagen die er geen konden gezet worden, jammer maar helaas dat dit weer eens moet gebeuren bij mij, maar ze krijgen me nog zo snel niet klein.  En ja, ik kon er ook nog wel een avondgroet bij zetten maar dat heb ik wijselijk achterwege gelaten, iedereen mag zien dat er iets aan de hand was . . .  dat ondertussen weer is hersteld.

Reacties

  1. Wat vervelend voor jou Chris.. Tsja, ik heb een plekje waar ik al mijn paswoorden bewaar want de dag van vandaag heb je er zoveel nodig dat het moeilijk wordt. Redpoppy is iemand van het sennet die kan helpen als er een probleem is met de blog. Als je interesse hebt dan geef je maar een seintje en dan stuur ik haar mailadres eens door! Maar als het aan je paswoord ligt dan zou ik voorstellen om opnieuw een ander in te voeren door je vorige te wijzigen en dan eens kijken of het lukt! Succes in ieder geval! Een zonnig verlengd weekend wens ik jou!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Fijn weekend !

weekend !!!