Vrijdag, ook deze week is weeral voorbij . . . !

 


Een fijne vrijdag voor iedereen, mijn ontbijt is al wel even geleden maar ik ben nog altijd niet weer in gang geschoten met wat ik normaal doe op vrijdag en dat is het beddengoed wassen !  Maar ook op een feestdag is een mens druk in de weer, zo deed ik gisteren allerlei wasjes en uiteindelijk een grotere was ook van alle witgoed zoals handdoeken en nog wat ondergoed ook nog.  Niet dat ik alle ondergoed zo warm zou wassen, maar wat tot de categorie "katoen" behoort, dat gaat er wel bij, zeker als het wit is !

Zo weten jullie dus dat ik ook gisteren niet heb stil gezeten maar gelukkig is die was nu ook weer uit de voeten en blijft er tijd over om andere dingen te doen, misschien eens een wandeling maken of zo, we zien wel.  Ik heb nog wel mijn zelfde kledij aan als gisteren maar ja, een dag is een dag en ik kan dat best twee dagen dragen ook, als het tenminste niet is vuil gemaakt !  Overal hangt er nog wel wat te drogen want ik hang dat ook wel eens in de inloopdouche als ik pas een douche heb genomen, en dat was deze dagen dus wel zo, ach, als je weinig plaats hebt en niet alles wil vol zetten met een droogrek dan hang je het op waar het aan het zicht onttrokken is en alles er nog steeds opgeruimd uit ziet !  Zo ook doe ik dat dus in die ene kamer waarin niet geslapen wordt en dat is mooi meegenomen dat die er is.  Ik kan de korte bloesjes op hangen aan mijn strijkplank die meestal toch wel open staat ook.  Bovenop leg ik dan vaak de kledij die ik tijdens de dag heb gedragen als ik naar bed wil trekken, of ik hang ergens op een kleerhanger wat kledij omhoog die heel zeker niet mag kreuken, ja, zulke dingen heb ik dan ook nog wel in huis maar niet echt veel, alleen iets waarin linnen is verwerkt dus.

Of ik nu ook nog zal gaan strijken, ik weet het zo niet, ik moet eerst eens kijken of er bepaalde stukken bij zijn die strijken nodig hebben, maar ik vrees dat er tegenwoordig meer stukken zijn die zo goed als niet gestreken moeten worden, meer en meer heb je dat dan ook in huis en ja, dat moet je zelf beslissen of je dat wil doen of dat het niet nodig is . . . meestal wordt het dan dat laatste wel !  Vandaag zal dus de dag worden van opruimen hier en daar al dacht ik wel eens aan mijn belastingpapieren te beginnen, ook dat moet gedaan worden, maar daar is op zondag nog wel even tijd voor ook, we zien wel maar toch niet te lang meer uitstellen want van uitstel komt afstel.

En verder dacht ik buiten te gaan zitten maar ik vond het er echt niet warm genoeg voor, wel om buiten wat uit te voeren maar daar had ik geen zin in, zelfs de bloemen zijn nog niet gegoten maar ik vraag me steeds af of die niet voldoende water in hun potgrond kunnen opslagen ?!  Al droogt die wind steeds maar alles wat meer uit, daar moet een mens wel rekening mee houden en nu die kleine rotsplantjes nog eens ingeplant krijgen in een schotel die ik nog niet heb, ach, niet alles gaat steeds zoals je dat zelf wil.  Toch maar eens in de buurt gaan kijken of ze daar geen schotels hebben die daar goed voor zijn, dat is nog eens een idee !  Ga ik dus doen ook !

Voor deze middag moet ik nog eens bekijken welke soort vlees of vis ik ga eten maar heel veel keuze heb ik er niet echt meer in, misschien nog eens naar het warenhuis trekken en daar uitzoeken wat een mens zou kunnen eten bij de groenten die voor twee keren werden voorzien ?!  Dat is het beste en daar kan je dan van smullen zoveel je maar wil of wacht ik tot morgen, kan ook natuurlijk, het is een dag dat je anders toch niet zoveel doet, ik toch niet, omdat ik dan voor deze week toch wat "uitgewerkt" ben, tot ik weer wat nieuw bedenk en daaraan begin, net zoals aan het versassen van die gedragen kledij, misschien ook nog een idee om wat kilometers in de benen te krijgen, je kan een aantal keren over en weer naar de kledingbakken gaan en zo je beweging wat stimuleren ?!  Waar je ook aan begint, het zal vermoeiend worden allemaal, zeker na een dag van vrij veel beweging al is het in het eigen huis maar toch, we doen verder zoals we bezig zijn en dat is . . . steeds maar bezig blijven met alles en nog wat.

Er is dus nog wel wat te doen en zal ik niet zonder werk vallen, je ziet het, de dagen kunnen nog gevuld worden al is het met kleine werkjes . . . maar die moeten ook gedaan worden . . . en worden vaak nogal snel uitgesteld !

Nog een heel fijne vrijdag, geniet ervan tussen de bedrijven door, vergeet niet te rusten tussendoor, maak er ook een heel fijn weekend van want dat staat straks ook weer voor de deur !  Groetjes.




Reacties

Populaire posts van deze blog

Fijn weekend !

weekend !!!