Woensdag, we zijn weeral in het midden van de week aangekomen !


Ik hoop dat deze wens die hierboven staat ook zal uitkomen, zou iedereen wel willen denk ik zo, maar o het ook zo zal worden, dat is steeds een vraagteken.  We krijgen hier steeds meer met weer te maken dat eigenlijk een beetje onvoorspelbaar is geworden.  Er vallen mooie momenten en daar kan je dan van genieten als je buiten kan zijn maar er komen ook momenten dat het weer onverwacht begint te regenen, . . . en net dat zien we niet zo graag gebeuren !

Net zoals gisteren toen ik naar de apotheek ging, ik had al eerder een reservatie gemaakt van een bepaald medicijn en ik dacht dat ze me misschien konden vergeten zijn, ze zouden immers opbellen wanneer het er was en ja, ik had nog niks gehoord dus ja, wat denkt een mens dan, vergeten !?  Het was druk toen ik bij de apotheker aankwam maar het vlotte vrij goed, het was snel aan mij en ik had ondertussen ook nog wat gevonden wat ik eerder in het weekend nog nodig had, ja, ik wist geeneens meer van welk merk of soort maar ik herkende het dadelijk en ik legde het op de toonbank bij mijn kaart van de winkel, van mijn recept hadden ze nog niks binnen gekregen en dat was reeds zo van in januari, dus besloot ik dan maar het witte product mee naar huis te brengen, alles was voordien reeds betaald en zodoende moest ik dus bijna niets meer bij betalen, gewoon dat wat ik nog bijkomend nodig had en ik toog naar huis terug. 

Het was rond 14u dat ik thuis vertrokken was en wat later toen ik daar dus buiten kwam, voelde ik reeds druppels vallen, vrij dikke druppels ook nog, ik stapte naar huis toe en was nog zo goed als droog toen ik thuis was, ik was tussen de druppels heen verder gestapt, maar voor de eerlijkheid, ik moest niet echt ver terug naar huis toe, het waren maar een paar honderd meters die ik moest doen !

En dan zag ik later dat het toch wel wat meer dan die paar druppels had geregend, ik was een bestelling aan het doorgeven en ik had nog niet naar buiten gekeken . . . maar toen het al rond 16u was, dan was ieder drupje water volledig opgedroogd, zo zie je maar dat het ineens wat kan regenen en dat het plots erachter weeral droog kan zijn !  Ik had wel mijn planten wat verder onderin gezet omdat ik niet graag had dat ze weer maar eens doornat werden, een beetje kan geen kwaad maar veel is vaak te veel.  En ik wil die in de komende weken toch ook nog wat andere grond geven dus moeten ze niet te nat zijn ook niet want dan zit ik in de modder te ploeteren en dat kan zeker niet zo goed zijn voor mij en ook niet voor de planten !

En nu begint mijn maag hier te knorren, dat wil zeggen dat de koffie zal moeten opgezet worden zodat we na even wachten, ook weer daarvan kunnen genieten, ik heb echt honger gekregen en heb nochtans nog wat zitten snoepen nadat ik mijn middagmaal had binnen gewerkt, het smaakte zo lekker dat ik dacht dat ik niet genoeg klaar had gemaakt  !

Ik wens iedereen nog een heel fijne woensdag toe, de paasvakantie is al bijna aan haar einde toe, jammer maar helaas voor de kinderen, of ze ervan genoten hebben laat ik in het midden, ik zie geen kinderen hier meer rond lopen, alleen denk ik dan aan mijn eigen achterkleinkinderen . . . maar die zijn nog wat te klein om hier te komen rondlopen, ze zouden hun mama zo missen !  Ach, geniet ervan als je de kans ertoe krijgt en ook ik ga dat doen, in de mate van het mogelijke, nog een heel fijne avond.   Groetjes.





Reacties

Populaire posts van deze blog

Fijn weekend !

weekend !!!