Woensdag, weer een regendag ?!


Iedere dag van de week is al anders geweest, meestal begint die ook met regen, soms schijnt de zon zelfs in de morgen en betrekt het daarna met grijze wolken en regen, maar nooit zijn er ook maar twee dagen hetzelfde die hetzelfde weerbeeld hebben.  Zou een mooi begin zijn voor de weerman die ons weldra verlaat om voorgoed met pensioen te gaan, misschien eens polsen . . . ?!

Ach ik kon gisteren niet slapen en ben weer opgestaan om hier mijn logje neer te zetten voor woensdag, het is toch weer wat tijd uitgespaard en als je niet slaapt dan ben je maar beter met iets nuttig bezig, ach, zever natuurlijk, een mens mag ook wel eens rustig liggen in bed en in een deugddoende slaap verzinken tot de morgen er weer is en dat is het al heel snel hoor !

Weet ge dat mijn tuinman niet is omgezien en dat hij een order had uit te voeren : hij is ergens in de Ardennen bomen aan het planten !  Is het waar of niet, dat weet ik niet natuurlijk, in ieder geval is het weer een paar dagen uitstel.  Hij zal gedacht hebben : ik moet me toch wel even laten horen . . . !  Ach, geen man overboord, de week is nog niet voorbij dus het kan nog altijd, en daarna maar hopen dat  hij ons weer niet voor een tijdje in de steek laat en niks van zich laat horen.  Maar hij zal zeker nu gedacht hebben : hola, die moet ik nu toch wel voor zijn want anders zit ze weer achter mijn veren, waar op je achterste poten gaan staan toch al eens goed voor is ?!

Verder is er geen bijzonder nieuws te rapen, dus daarom maar snel wat neergezet hier op het blog zodat jullie morgen toch dadelijk wat kunnen gaan lezen als je wakker bent.  Het is toch iedere dag weer zoeken naar wat nieuws om te vertellen, wel deze keer weet ik echt niet veel, ik denk dat de slaap roept om mijn ogen dicht te doen, ik wil mijn bedje in roepen mijn voeten die weldra toch ook kou zouden krijgen want ik heb maar sandalen aan mijn voeten gestoken !

En ja, ik zal maar luisteren naar die onderdanen, ze hebben gelijk, ook ik voel de slaap nu wel aankomen en ik ben blij dat ik weer ben opgestaan, al zal het bedje ook wel weer wat afgekoeld zijn, toch maar snel nog iets drinken en daarna heel rustig inslapen en morgenvroeg monter weer op, of dat ook zo zal zijn, wel dat weten we natuurlijk niet.

Ach, en net nog een klein spinnetje naar de eeuwige jachtvelden gestuurd, opgeruimd staat netjes, ze moeten niet voor mijn ogen uit hun schuilplaats komen, dan is de kans groot dat ze ooit wel eens gevat worden, zo zie je maar.

Nog een heel fijne woensdag wens ik iedereen toe en hopelijk is het morgen weer wat zon dat er ook tussen de buien door komt piepen, tenminste daar hopen we op, geniet ervan !  Groetjes.




Reacties

Populaire posts van deze blog

Fijn weekend !

weekend !!!