Dinsdag, vandaag even uitrusten !


Vandaag wordt een dag om uit te rusten !   Gisteren ben ik naar de stad geweest en heb daar wat gaan rondneuzen of ik nog wat vond dat in solden was en/of ik al wat zag dat nieuw binnen was.  Wat nieuw binnen was dat was nog niet echt dat wat ik zou aankopen op dit moment en wat oud was dat was niet echt naar mijn zin, al heb ik er wel een paar stukken gevonden die ik toch wel kon gebruiken ook.  Tegelijk kreeg ik er nog een procentje vanaf en had een bon mee gekregen om binnen een bepaalde tijd op te kopen van 20€ en eentje van 10€, toch de moeite om aan te nemen wanneer je binnen dit en een maand wat zou aankopen.
Wat ik wou dat zag ik niet zo dadelijk of het is al allemaal weg, ik weet niet wat het is maar ik vind zelden of nooit wat ik echt zoek.  Zo zocht ik enkele T-shirts om zo gewoon tussendoor te dragen, staat er wat op of staat er niks op, het kon me eigenlijk niet schelen . . . maar weinig van dat spul te vinden, ik ben ook niet overal geweest maar enkele winkels vond ik toch niet wat ik zocht.  Dan maar nog eens in de komende weken op pad gaan, gewoon om daarnaar te zoeken en dan misschien wat mee te brengen ?!  Maar uiteindelijk had ik toch een goede shoppingdag achter de rug, ik vond een lange broek, dezelfde als ik dagelijks draag en die zit me zo goed dat ik er nog zo eentje wou, ik heb twee fijne bloesjes gekocht voor echt maar weinig geld, ik kocht een gilet om over een bloes of wat aan te trekken wanneer het koud is en dat ik eigenlijk bij alles en nog wat kon assorteren, dat is iets wat je nooit genoeg hebt in huis !  En een anorak heb ik ook gevonden, geen lange vest maar een half lange tot net over de heupen en met een kap eraan vast, dat was wat ik eigenlijk nodig had en wat me had doen besluiten om niet lang meer te wachten, het kost geen geld en je bent ermee geholpen als het al eens regent terwijl je gaat wandelen.  Het is net dat wat ik nodig had : iets wat niet te veel geld kost en dat ik dadelijk kan dragen . . . en in een kleur die me staat want dat is ook nog zoiets.

Ik heb ook nog een andere winkel willen aan doen maar dat zal voor in de toekomst zijn, ik ga daar wel eens zien en iets passen en daarna zie ik wel of ik het neem of niet, afwachten.  En mijn puzzelboekjes heb ik ook weer wat terug aangevuld, ik had er al een deel van helemaal beschreven omdat ik tussendoor wel een boekje vast pak, ook terwijl het nieuws bezig is en soms ook in andere programma's waar ik niet echt mijn gedachten vast moet pinnen op het scherm en mee kan luisteren . . . !   Waar ik nog dacht naar te gaan zien en wat ik ben vergeten is schrijfgerief, ik ben weeral door alles heen, ik zoek goed gerief om te kunnen invullen in mijn boekjes en ik wil ook ordelijk blijven dus moet ik goede waar nemen om dat allemaal neer te pennen !!!

Ik was dus reeds van rond 9u op pad gegaan om de bus te nemen, ik ben rond 10u in de stad aangekomen en ben daarna snel op pad gegaan, heel ver ben ik niet geweest, mijn gewone winkels dadelijk aangedaan en daar het meeste gevonden.  Er waren nog een aantal winkels die ik kon doen maar ik vond dat ik zo goed als bijna alles had wat ik zinnens was van geld aan uit te geven en ja, dan blijf je ook daar beter bij, alhoewel ik éénmaal thuis gekomen, wel dadelijk iets heb besteld wat ik al lang dacht van te doen, ik wil het proberen en ik heb dadelijk toegezegd.  En denk nu niet dat ik toen honger had want ik had pas twee boterhammen met een grote tas chocomelk naar binnen gewerkt !

En dat zal het voor vandaag dan weer zijn, geniet van jullie dag, al die verliefden en anderen die de dag van vandaag zullen vieren !  Zelf doe ik er lekker niet aan mee, wat ik dan wel ga doen, wel echt uitrusten, ik heb het even nodig, ik ben na dat rondlopen nog alle was gaan doen die ik hier te doen had zonder dat ik al dat nieuwe spul ook reeds een beurt had gegeven, dus denk nu niet dat ik heb stil gezeten maar mijn lichaam laat het me goed genoeg voelen, tot hier en niet verder !

Vier wanneer je vieren wil en zelf zal ik het heel rustig houden, of dat toch proberen, ik zal nog wel wat was moeten uit de voeten doen hier maar dat kan zo ook zonder al te veel rond lopen, niet alles tegelijk willen gedaan krijgen !  En dan zal ik me misschien een glaasje uitschenken, wie weet, ik ga dat niet vooraf vast leggen want ik kan van het ene moment op het andere naar iets anders overschakelen, dat is mijn vrijheid . . . en daarna misschien toch ook gaan winkelen, wat ook vermoeiend is maar anders heb ik niet meer genoeg voorraad in huis om de week door te geraken en dat kan niet zijn !

Nog een fijne Valentijnsdag en voor de anderen een dag van staking misschien, ook dat krijgen we te verwerken, voor de anderen : vergeet niet te genieten van ieder moment dat je gegeven is, het kan heel snel weer gedaan zijn !  Groetjes.





Reacties

Populaire posts van deze blog

Fijn weekend !

weekend !!!