Donderdag, we gaan weer naar het weekend toe


Een heel fijne donderdag iedereen, mijn hoestje is nog niet verdwenen maar ik voel me al wel heel wat beter.  Alleen wil ik nog snel in slaap vallen als ik naar de tv kijk, ook wanneer het spannend is of interessant, ik weet niet wat ik heb maar blijkbaar zou ik toch nog wat meer slaap kunnen gebruiken.  Al was ik de laatste dagen niet laat gaan slapen, maar ja, dat heb je niet altijd zelf in de hand.  Het komt nog wel dat ik een ganse dag gewoon kan blijven rondlopen zonder dat ik zin heb om mijn ogen dicht te doen !

Ik zit net nog even naar buiten te kijken, wat blijft het lang klaar 's avonds, zeker wanneer er zowat vrieskou is zoals nu, ik hoop maar dat we geen sneeuw krijgen in de komende dagen want die kunnen al die winst weer snel doen verdwijnen.  Momenteel zit ik hier met mijn raam gekiept en ik voel de koude wat in mijn rug ook dus voorzichtig zijn, toch maar even iets bij aan trekken voor zolang het nog duurt en dan zien dat we dat raam niet vergeten dicht te doen, de verticale stroken zijn er wel voor maar die fladderen nogal fel op dit eigenste moment !

Vandaag heb ik het heel rustig gehouden, ik was bijna vergeten van mijn keukenafval en andere spullen naar beneden te brengen bij het vuilnis, ik had maar een halve zak staan met plastiek en zodoende moest ik die dus niet gaan buiten zetten tegen morgen.  Er was nog wat gft ook bij en ja, dat heb ik dan in die container gedeponeerd.

Ik zie hier net onderaan mijn scherm een sneeuwvlok verschijnen en daarbij een wolk, krijgen we nog andere neerslag ook te verwerken en dan zou het nog maar eens glad kunnen worden op bepaalde plekken.  

Het KMI heeft opnieuw code geel uitgevaardigd voor gladde wegen. Van donderdagochtend 5 uur tot donderdagnamiddag 15 uur kan het gevaarlijk glad zijn in de provincies Brabant, Antwerpen, Limburg en Luik.

Dus mensen, vooral oppassen wanneer je met je wagen hier in de omgeving de baan op gaat, het zou dus kunnen gevaarlijk worden.  Ondertussen komt er hier een donkere wolk over, dat dit al maar geen voorbode is van wat ons te wachten staat, maar niet vooruitlopen op de zaken, het kan ook goed zijn dat het redelijk meevalt wanneer er op tijd en stond gestrooid wordt . . . en de mensen op de weg voorzichtig zijn.

Dus de winterprik is er weer volledig met alles erop en eraan en hier binnen word het nu donker, door de wolk maar ook door de zon die daardoor niet meer zichtbaar is en reeds heel laag staat.  Voorzichtigheid is geboden !!!

Deze middag had ik geen vers eten klaar gemaakt, er stond nog de helft van wat ik gisteren had gegeten en dat moet voor één keer dan maar volstaan, alleen begint de maag nu wel terug te knorren maar dat geeft niet, ze krijgt seffens wel wat voedsel te verwerken.

Veel heb ik verder niet te vertellen dus ga ik er snel een einde aan breien voordat ik hier gans in het donker zit naast het raam aan mijn computer.

Geniet nog van jullie avond en probeer er toch ook het beste van te maken, voorzichtig op de baan en blijf gezond want dat is toch het voornaamste in het leven.  Groetjes.





Reacties

Populaire posts van deze blog

Fijn weekend !

weekend !!!