Zaterdag . . . Kerstavond is het straks, denk aan de mensen die zich eenzaam voelen op zulke dagen . . .

Ik denk dat iedereen wel min of meer begrijpt wat er hier net boven verteld wordt, dat alles mooi mag worden in deze periode van feest vieren, samen of alleen, of met vrienden, het kan allemaal.  Maar vooral het laatste is van groot belang, "dat het wonder van Kerstmis bij u mag zijn voor altijd, dat je hart altijd de warmte mag voelen van deze feesten !

Gisteren beloofde ik van mijn mooie kerstkaart hier te laten zien aan jullie maar dat was ongelukkiglijk helemaal mislukt, ook de tweede poging slaagde niet zo dadelijk en daarom zet ik ze vandaag dan maar hier neer, het is een dag dat we ons toch wel even kunnen bezinnen over wat er allemaal geschreven en gezegd wordt over het kerstfeest en daarna ook het feest waarna we het nieuwe jaar 2023 in gaan.

Mijn wensen zijn heel eenvoudig, dat iedereen de vrede en vreugde van Kerstmis mag voelen en dat we daarna al feestend het nieuwe jaar ook tegemoet gaan.  Voor iedereen dan ook een goede gezondheid toegewenst, al zijn er wel veel zieken op dit moment, dat jullie een groot hart hebben voor de minderbedeelden en dat er liefde en  genegenheid mag zijn onder de mensen, vrede waar het mogelijk is maar wat eerder een utopie lijkt te blijven door de tijden heen . . . !

Geniet van deze dagen en maak er ook een fijn feest van voor iedereen, nog een mooie Kerstavond en voor morgen zien we dan wel weer !  Groetjes.




 

Reacties

Populaire posts van deze blog

Fijn weekend !

weekend !!!