Fijne zondag voor iedereen . . .

 


Inderdaad, dat doen we allemaal veel te weinig, dat genieten, alhoewel wij reeds bezig waren van vrijdag en het is mooi geweest allemaal.  Het seniorenfeest op vrijdag, was een belevenis waar ik voor de eerste keer bij was en het is echt wel mooi geweest, lekker eten waar je deze keer zelf niks moest voor doen en volledig gratis.  Al was er wel een grapjas aan onze tafel die verkondigde dag ze dat wel zouden komen halen via onze belastingen, zo leek het al iets minder mooi te worden maar toch, lachen mag en moet op tijd en stond en dat hebben we gedaan ook.

Het zingen van bekende liedjes en dergelijke was goed gebracht, al werd er veel te veel gepraat tussendoor maar ja, dat weet je wanneer mensen bij mekaar zijn, ik heb er ook verschillende bekenden voor mezelf gezien, anderen zochten hier en daar dan toch ook iemand op en ja, het was fijn  om onder gelijkgezinden en ook mensen van de verschillende rusthuizen, hier samen te zien.

En op zaterdag waren we vrij vroeg ook op de afspraak, we waren zowat de eersten die eraan kwamen, we waren vrij goed op tijd vertrokken, hier bij ons was het natuurlijk weer file en daarom denk je dan dat het ook zo op andere plaatsen zou kunnen zijn.  Mis, we kregen niks meer van file onderweg zodat we als allereerste daar zijn aangekomen maar geen nood, dan bleef er alleen maar de anderen die daarna kwamen, vriendelijk te begroeten en het getater van onze normale bijeenkomsten zo ééns per jaar, kon hervat worden en nieuwsjes uitgedeeld van wat er gaande was in onze familie.  Maar je weet het ook wel, alles draait voort, de jeugd zorgt voor nieuwe nakomelingen en dat doet ook deugd wanneer je die ziet, als je het geluk van leven hebt dan kan je ook daarvan genieten, alleen moet ik het nu alleen verwerken maar ja, het is nu eenmaal zo, daar kan niemand iets aan veranderen.

Zo druk dat de voorbije dagen dus waren, zo aangenaam werd ook deze keer het etentje afgesloten met een fijn tot weerziens, al zal er misschien eerst nog wel wat anders kunnen tussen komen, het doet fijn om bij mensen te zijn die je begrijpen en die om je geven, het was een mooi weekend en daarom is het vandaag even rustdag, zelf tot rust komen, iets lekker klaar maken en genieten, meer moet dat niet zijn natuurlijk.

Geniet ook nog van de zondag, eender of je iets doet of dat je nu net zoals ik zal uitrusten van wat er voordien gezegd werd en gelachen werd, ook traantjes vloeiden er, en ja, het deed deugd aan mijn hart om zowel tussen vrienden als tussen familie te zitten, vandaag is het uitrusten en overlopen wie wat heeft gezegd en even nadenken over het leven . . . het mag ook wel eens zo zijn. Groetjes.





Reacties

Populaire posts van deze blog

Fijn weekend !

weekend !!!