Maandag, maar wat een weekend !


 Een nieuwe week begint alweer, gelukkig maar zou ik zeggen, maar wat een weekend hadden we voordien !!!  Het verraste ons op allerlei manieren, eerst was het danig nat en regen, al wat de klok sloeg en op zondag . . . scheen opeens de zon . . . maar vooral werd Remco Evenepoel wereldkampioen !  Wat een begin van de dag, wat een vreugde alom, het kon niet op voor velen, ook ik heb hier gezeten met . . . tranen in mijn ogen, ik had pret omdat hij zo een fijne finale had gereden, het overweldigde me een beetje, een beetje, zeg maar helemaal zo in de morgen, nog even bij het ontbijt !  Dat is niet goed voor mijnen tikker hé, denk je daar niet aan, ook niet aan die van u natuurlijk maar je bent echt wel een fenomeen !  We hadden het gedacht dat je dat wel aan kon maar dat je het nog echt zou doen tussen al die eerste klasse renners, chapeau man !!!

Om eerlijk te zijn, ik kijk graag naar sport, vooral het wielrennen dan, ook naar de vrouwenkoersen tussendoor, maar dit tergde alle verbeelding, je reed voorop, en ja, je won ook nog, het is niet iedereen gegeven, je moet echt wel heel sterk zijn en niet alleen in je spieren, je geheel van hoofd, armen, benen en alles wat er nog meer is, het moet goed zitten want anders kan je dit niet presteren !  En dat je daarvoor ook nog de Vuelta hebt gewonnen, het is echt wel mooi om je zo bezig te zien.

Maar ja, ook voor ons gaat het leven weer verder, het is hier wat en daar iets en ginder nog wat dat moet gedaan worden.  Ook hier ligt nu nog een hele strijk om mij te wachten en ja, ik ga daar nu wel aan beginnen ook !  Ik kan bijna nergens meer in of aan komen of alles hangt of ligt vol met spullen die ik uit de kasten heb gehaald.  Er ligt dan nog wat was in een wasmand of twee, het en ligt hier en het andere ginder dus ja, er moet eens echt wel huis gehouden worden en terug op orde gezet, al zal dat niet zoveel tijd in beslag nemen.  Die strijk zal tussen de bedrijven door moeten gedaan worden en ik wil ook niet uren aan een stuk ermee bezig blijven, de ene keer hier wat doen, dan weer wat anders en daarna maar weer aan de strijk . . . in de hoop dat ik dan niet weer spierpijnen krijg in mijn rug zo tussen die schouderbladen !

Ik was de voorbije dagen dan ook weeral zo moe, ik viel bijna in slaap wanneer ik een filmpje had opgezet, iets wat ik vroeger echt niet had, nooit gehad ook niet, nu moet ik dat nog wel wat verwerken en wat ik nu wel doe, als ik in slaap val dan blijf ik gewoon zitten en wanneer het door is dan moet ik me ook geen zorgen meer maken, dan is het gedaan voor de rest van de dag . . . alleen kan ik dan soms 's nachts niet meer inslapen en dat is mijn probleem dan weer, het verplaatst zich gewoon.  Misschien beter op de middag echt wel een dutje gaan doen zodat ik toch weer wat aan slaap heb ingewonnen en de rest van de dag gewoon verder kan doen zoals ik anders ook zou doen.

Op zondag heb ik tussendoor wel wat gewerkt ook maar niet echt veel, gewoon wat meer opgeruimd zodat ik op maandag, vandaag dus, er snel kan in vliegen wanneer ik er zin in heb, dat is nog wat anders dan tijd hebben en ook hoop ik dan dat ik geen pijn in de rug zal krijgen, al kan ik steeds een pijnstiller nemen maar ik werk graag eerst alles af en daarna pas iets in nemen, gewoon om 's avonds rustig te kunnen slapen gaan zonder al te veel pijn of problemen.

Verder vlot hier alles vrij goed eigenlijk, ik ben zo goed als klaar om te vertrekken naar het feest van mijn broer en schoonbroer, alleen moet ik mijn kousen nog eens passen, ik heb er zwarte gekocht om onder die zwarte rok te kunnen dragen, misschien goed maar ik weet het niet zo zeker, ik wil voelen hoe ze zitten, heb ook nog wel andere gekocht maar daar ben ik zo goed als zeker van dat ik die niet zal kunnen dragen !  Als ze boven in de lende wat te vast zit dan kan ik dat geen dag verdragen en ik moet tenslotte reeds ginder zijn tegen 16u en dat dan tot 's avonds laat, dat haal ik echt niet !

Ach, alles zal ook wel los lopen, ik weet niet of ik ook mijn lange broek deze week zal gaan halen uit de winkel, die moest korter gemaakt worden.  Het is net op het moment dat ik naar de kapper moet, ik dacht er ginder wel aan maar toch wou ik die broek klaar hebben, je weet maar nooit dat je een andere keuze maakt dan normaal, ik kan kiezen tussen die lange fijne lichtzijden broek en de rok, ik wacht eigenlijk af welk weer er gegeven wordt !

En nu dat ik zowat alles heb bekeken dat het klaar hangt en gereed is om aan te trekken, dan ben ik weer verlost van al dat nadenken, ik wil dat het zo goed als perfect is als ik ergens naartoe ga, dat had ik vroeger en dat zal ik dan ook niet meer kwijt geraken, het is niet erg maar wel als je ermee geplaagd wordt en steeds blijft twijfelen, dan kan je er ziek van worden, geloof me vrij, dat werkt op je systeem.

Blijft er niks anders over dan iedereen een heel fijne week toe te wensen, maak van je maandag ook nog een mooie dag en vergeet niet te genieten !  Groetjes.




Reacties

Populaire posts van deze blog

Fijn weekend !

weekend !!!