Woensdag en vandaag is het eerder een rustdag voor mezelf !

 


Ja, gisteren heb ik het me voorgenomen, vandaag zal het eerder een rustdag zijn maar dat wil niet zeggen dat ik dan niks ga doen, neen hoor, ik wil nog wel wat verder opruimen want dat krijgt hier blijkbaar nog altijd geen einde.  Ook al heb ik veel papier opgeruimd samen met het karton en verder heb ik ook al gezorgd dat mijn kledij overal weer in de kasten is beland waar het moet zijn, en de rest . . . welja, dat is nu nog mijn vidé klaar maken om op te eten.  Dat is toch wel iets wat voorrang gaat krijgen want alles staat reeds klaar in de koelkast zoals het vlees, de balletjes en ook de champignons, ja die moet ik nog wel snijden en blancheren maar veel meer is er dus niet meer aan te doen, wel de saus maken en zorgen dat alles wat op smaak is, ook citroen in de saus doen, zuur genoeg maken voor mezelf maar niet zo erg dat mijn maag er last zou van krijgen !

Dus nu weet je wat ik vandaag zinnens ben maar wat ik gisteren deed is ook een heleboel, zo heb ik alles in de woning mooi gepoetst, ik had er zin in en mijn rug protesteerde niet . . . omdat ik weer zo slim was om ook tussendoor even te rusten zodat mijn rug wat kon recupereren na het poetsen van de slaapkamers en badkamer.  De rest heb ik daarna dus ook gedaan gekregen en toen was het rond 16u of al wat later, zo juist weet ik het niet meer maar ik had ermee gedaan . . . en ik was blij toen alles weer op zijn plaats was aanbeland.  En deze keer dus niet rap-rap alles maar afgehaspeld, neen, eerst goed nadenken, hoe doen we dat zonder onze rug wat te veel te belasten, ook eens proberen op een andere manier en ja hoor, ook zo lukt het dan best, benieuwd of het de volgende keer ook nog zo goed gaat meevallen ?!  Want dat is telkens het probleem als ik poets, krijg ik nadien rugpijn of niet, ga ik er weer een dag of wat door moeten rusten om alles weer op zijn plek te laten komen en die pijnen verbijten ?!  Dan denk ik soms : zou ik toch die spuit niet laten zetten, neen, zo lang het op deze manier gaat zal ik het wel uitzitten, ja, dat is nog steeds het beste, maar in de relax zodat ik de rug wat kan ontspannen.

En wat doen we nog vandaag, tussendoor toch misschien mijn douche nemen en de haren verzorgen zodat ik er weer wat beter tegen kan, in de hoop dat het nog mooi weer zal zijn en dat ik toch ook nog wel eens de benen kan strekken.  Ik heb immers nog een hoop oude kledij van mij liggen die weg mag naar de kledingbakken . . . en dat maar tegelijk het lege glasgoed mee nemen, dat is wat een mens nog tussendoor kan doen en het helpt vaak nog ook om weer even de benen te strekken voordat je tegen de avond aan in de zetel beland.

Nog een fijne woensdag voor iedereen en geniet maar van alles wat het leven je te bieden heeft, er is voor ieder wel voldoende in voorraad en anders . . . gaan we dat toch snel halen zeker ?!




Reacties

Populaire posts van deze blog

Fijn weekend !

weekend !!!