Zaterdag, een fijn weekend voor iedereen !

 


Een zonnige zaterdag hebben we wel, ook al schijnt de zon niet altijd even hard, soms verstopt ze zich achter de wolken maar de temperatuur is toch redelijk goed, al komt die wind dat alles wat verstoren maar ja, je kan gewoon niet alles hebben en zeker nog niet in april !  Immers april doet nog altijd wat hij wil en laat zich tussendoor voelen ook !  Maar we mogen niet klagen, gisteren aan het feesten geweest, het eten was lekker en fijn, een goed gezelschap en verder, wel alles is goed verlopen en meer kan je toch niet verwachten zeker ?!

Veel meer woorden ga ik daar niet aan vuil maken, ik wil ook wel eens ten volle van een rustig weekend genieten en dat ga ik doen ook.

Nog een fijn vervolg van dit weekend wens ik aan iedereen en doe zoals ikzelf : geniet terwijl we daar de kans toe hebben !!!



Reacties

  1. Het is goed dat je probeert om je leven terug op te pikken Chris en een feestje is de beste manier. Ben je nu al van die griep of wat het ook was verlost? Wij hebben nog steeds last van hoest de ene dag meer dan de andere voor de rest gaat het. Het is verdorie een venijnig beest die corona. We horen er niet veel meer over maar het is nog niet weg hoor! Geniet nog maar van de zon die we de laatste dagen cadeau krijgen ze doet deugd!. Nog een aangename zondag!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. We hebben een mooie dag gehad op vrijdag, het feest was vrij rustig en ja, allemaal mensen op leeftijd, dat gaat nu eenmaal zo wanneer je zelf ook al meer dan vijftig jaren getrouwd bent, het waren heel lekkere gerechten allemaal maar ik had ook niet anders verwacht dan dat het daar goed is in het Wit Torentje, ik heb echt wel van alles genoten. Maar ook daar waren al 15 mensen weg gevallen omwille van corona of een andere ziekte, het gezelschap was ietwat uitgedund dus maar het waren fijne uren die we daar hebben doorgebracht.
      en die corona heeft echt wel een drietal weken in mijn lijf gezeten, ik weet niet wat het was omdat ik niet werd getest en ik had toen geen zelftests in huis dus ja, wat is het dan ?! Een virale ontsteking die lang bleef zitten in ieder geval maar ik ben er toch redelijk doorheen gekomen eigenlijk. Alleen ben ik bij het minste dat ik doe nog snel vermoeid, ik vrees dat dit iets is wat nog wat tijd zal vragen, gisteren daardoor ook weer een aantal keren in slaap gevallen toen ik naar een programma keek, ik heb dat soms als ik iets heb gedaan de dag ervoor wat emoties met zich meebrengt en ja, het heeft me echt wel deugd gedaan na alles wat ik heb meegemaakt. Vandaag hoop ik op een wandeling te maken, na de middag denk in dan en dan vrees ik dat ik weer niet veel zal zien van wat ik daarna op zet als de tv speelt ! Ik probeer dit al niet meer te vermijden, ik geef toe en dan is dat het snelste weer voorbij. Toen onze kleindochter hier aan kwam met de jongste aanwinst van de familie, onze achterkleindochter Loua, dan begonnen de tranen weer te komen, ik kon me even niet meer beheersen maar toch, het deed goed om dat jonge leven in je armen te hebben liggen ! Ze was zo braaf, alleen in de maxi-cosi voelt ze zich nog niet zo goed, dat is ze niet gewoon en in een arm of op de schoot voelt nog steeds beter aan, laat ze zelf weten ! en nu ga ik me douchen, heb de verwarming in de badkamer iets hoger gezet en dan zal het er seffens wel goed aanvoelen. Groetjes en geduld hebben, bij mij is die hoest ook verbeterd nadat ik enkele pilletjes had voorgeschreven gekregen, heb ze niet allemaal moeten nemen maar is toch fel verbeterd, waar ik blij om ben ! Bij mij zat dat meer boven vast, in die hoofdholtes zoals sinusitis. Eens dat die vloed van slijm er niet meer was ben ik me terug normaal gaan voelen.

      Verwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Fijn weekend !

weekend !!!