Zondag en weer zomertijd, heb je de klokken al juist gezet ?!

 



Eigenlijk komt mijn boodschap te laat maar ik had er niet meer aan gedacht toen ik mijn logje van zaterdag had gezet . . . en daarna was het te laat eigenlijk toen alles er reeds stond.  Maar pas het nu maar aan zoals gezegd, een uur vooruit zetten, dat wil zeggen dat je in de vorige nacht al een uur minder kon slapen !  Voel je dat nu niet, ik weet het niet, het ene jaar voel ik het verschil nog een hele tijd en het andere jaar weet ik er helemaal niet van, alleen ben ik geen vaste en goede slaper, soms lukt het me wel, dan weeral niet, dus echt zeggen dat ik er last van heb mag ik niet . . . want ik heb er altijd wel wat last van om in te slapen, dus veel is er ondertussen ook niet veranderd !

Eén zaak is zeker, je kan dat in de komende dagen wel gaan voelen, zeker wanneer het weer niet zo mooi meer zal zijn als het de vorige dagen was, zeg maar de hele vorige week !  Ik heb er gisteren nog van genoten maar ik voelde reeds sneller dat het af koelde, ook al scheen de zon toen nog op ons terras, het is nog maar voorjaar en je mag niet willen dat het warm blijft !  Al heb ik daar niks tegen, ze doen maar, we hebben er toch niks aan te zeggen.  En weldra is het dan weeral Pasen ook, ach ook dat nu nog eens, ik geraak er soms ook wel de tel even bij kwijt.

Zo merkte ik gisteren op dat ik twee afspraken had op de dag dat we naar de notaris moesten gaan, ja, waarom heb ik dat zo aangenomen vraag ik me dan telkens af.  Dat komt gewoon  omdat ik niet zeker meer weet wanneer ik een afspraak heb en wanneer niet.  Maar ik heb al dadelijk gebeld naar de kapper en die wist mijn afspraak te verplaatsen, het zou misschien wel lukken maar het is allebei op de middag en het is niet zeker dat ik van de ene afspraak op tijd naar de andere geraak, dus toch maar op veilig gespeeld en een afspraak op de dag erna gevraagd, kon ook nog en dat lukte dus goed.

En zo is alles weer goed gekomen, we zien wel wanneer alles weer in orde is en daarna kan het me niet meer schelen.  Och ja, ik vergat nog wel te vertellen dat ik aan mijn nieuwe kledij en aan de rest wat er nog te strijken was, anderhalf uur heb aan gewerkt, niet echt gepauzeerd tussendoor al ben ik wel eens naar het toilet geweest en dan heb ik daarna ook nog wat gedronken.  Wat wil dan lukken als ik mijn strijkgenerator dacht af te zetten : ik kreeg de opmerking : ontkalken te zien en dat heb ik dan maar dadelijk gedaan, al zat er bijna geen kalk in de generator zelf maar je, het is nu toch gedaan geraakt en we kunnen dan de volgende keer weer wat langer verder !

Dus stil gezeten heb ik niet echt, alleen in de namiddag wat in de zon gezeten en het was er goed in, zou dat vandaag ook nog lukken, we zien wel.

Nog een heel mooie dag wens ik iedereen toe en maandag weer een nieuwe week in gaan, met dat nieuwe zomeruur, het is me toch iedere keer weer telkens wat met die horloges !



Reacties

  1. ja Chrisje , de zon is er hier toch door gekomen rond 14 uur , heb net de toer van de tuin gedaan en vanachter is het goed , mar vooraan N_O wind
    toch een kleine wandeling gemaakt !
    ik ben niet meer zo'n bezige bij als jij , langer dan een half uur strijken lukt niet meer -- hetzelfde met wandelen
    maar 't gaat nog , dus ben content
    genieten van je terras als je kan he , en elke dag even een toertje maken
    veel liefs van ani

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Minder goed nieuws, 'k heb gisteren nog in papieren aan het zoeken geweest maar niet gevonden wat ik zocht. Ik ben wel even naar buiten geweest maar ik voelde me niet echt op mijne kilo, ik kreeg hoofdpijn, lichte koorts, mijn keel deed pijn en ik begon dan ook nog wat te hoesten tussendoor ! Deze morgen al naar de huisarts gebeld en gevraagd of ze eens wou langs komen en dat ging ze in de namiddag dan doen. Dan ben ik toch weer wat geruster wanneer zij hier is geweest en zegt wat te doen, al weet je dat zelf ook, alleen die hoest, daar maakte ik me zorgen over en dat hoor ik niet graag want daar ben je op het einde van de dag zo uitgeput van ! Heel de nacht vrij goed geslapen, wel een dafalgan ingenomen, kwestie van de koorts toch weg te houden maar die is dus niet naar omhoog gegaan voor zover ik weet. Gisteren kreeg ik in de namiddag zo een rood gezicht en koorts, niet echt hoge koorts maar te veel als je alles samen bekijkt. Ik wil op zeker spelen en ik zit nog met een bepaalde huiduitslag die ook maar niet wil beteren, ook daarvoor wil ik nog wel wat uitleg horen en hoe en wat ik precies moet doen om die weg te krijgen. En verder, doen we gewoon voorts zoals we bezig zijn, mijn eten voor vandaag staat al klaar, ik maakte gisteren een grotere portie dan normaal maar het smaakte me helemaal niet, mijn steak heb ik opgegeten en daar ben ik blij mee maar de champignons die zijn er nog voor het grootste gedeelte. Als een mens zich niet goed voelt dan lukt het eten vaak ook niet zo goed, dat is een reden om voorzichtig te zijn ! En nu al begint die koorts weeral te stijgen, ik vermoed dat het eerder wat bronchitis zou kunnen zijn en we zien wel straks wat ik moet doen. Nu nog een dafalgan in nemen en hopen dat we de voormiddag goed door geraken ! Groetjes.

      Verwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Fijn weekend !

weekend !!!