Vrijdag . . . en een ander lek ?!

 


Vrijdag vandaag en weer een zonnige dag, zo zie ik het hier toch tenminste.  Ik voel me er al dadelijk wat beter bij, niet dat ik ziek ben maar er zijn weer andere problemen opgedoken, als gevolg van dat waterlek onder de lavabo !

Ik heb al iedereen ervan op de hoogte gebracht maar ook dadelijk de directeur van de firma aangeschreven, ik heb dat de vorige keer nog gedaan en kan kan alles meestal wat sneller verlopen.  Heb er dan ook bij verteld dat ik een doodzieke man heb in het rusthuis en dat ik daar ook niet kan naartoe gaan wanneer ze hier aanhoudend moeten komen stukken herstellen, het zal nu gebeuren wanneer ik er tijd voor heb en anders stuur ik ze maar wandelen als ze hier onaangekondigd aan de deur staan.

Zo was in mijn idee alles terug in orde totdat ik 's avond nog eens mijn gelaat wou nat maken, kwestie van het zweet weg te krijgen, ik had namelijk aan bepaalde dingen hier bezig geweest en omdat ik vaak zweet, doe ik dat tussendoor ook wel eens.  Tot mijn verbazing liep het water wat te snel weg uit mijn lavabo, ik had al wat problemen gezien aan de stop die het geheel afsloot maar daar was eerder niks mee aan de hand dus dacht ik, het zal wel lukken maar neen.  Heel waarschijnlijk heeft hij dat ook gezien en heeft hij daar wat willen aan verhelpen maar alles was voordien heel normaal en nu voel ik ook aan die dichtingsring weer nattigheid.  Niet dat het tot in de onderliggende schuiven kan lopen maar dat was voordien wel, dus heb ik mijn voorzorgen genomen, mijn haardroger en nog een paar andere spullen, heb ik daar wijselijk weg gelegd en alleen de kammen en borstels liggen er nog.

Eigenlijk kan heel die zaak niet gewoon afgehandeld worden, ik zie die man hier vandaag weer staan maar ik ga naar het rusthuis en hij moet maar zorgen dat hij op een ander moment komt, ik kan niet thuis blijven zitten wanneer mijn man daar ziek te bed ligt !  Verdorie, wat denken die niet, dat ze hun werk goed doen wat moet gedaan worden en van de rest moeten ze af blijven.  Wat gerust is moet ge gerust laten zo niet sta je weer voor andere problemen, verdorie, leer dat nu eens en voor altijd !

Is het nog niet genoeg dat je met allerlei andere papieren en dergelijke in de weer moet zijn, alles komt precies weer bij mekaar en hoopt zich op, ik moet leren van dat van mij af te zetten en te zeggen : zo wil ik het en niet anders !

Toch wil ik iedereen een mooie vrijdag toewensen, ook ik ga daar van profiteren, heb reeds mijn voorzorgen genomen, ik ga op de middag naar de echtgenoot toe en hoop dat hij nu eens wakker en aanspreekbaar zal zijn.  Ik heb hem de laatste tijd echt niet kunnen spreken en wil horen dat hij nog wel kan praten ook want het stoort me, liever dat hij me uitfoetert dan dat hij daar zo stil in zijn bed ligt.

Geniet nog van een mooie zonnige dag, hier ziet het er toch zo uit, en weldra begint het weekend.  Ik wens iedereen dan ook een fijn weekend toe en trek er op uit wanneer het mooi weer is.



Reacties

  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hallo Chris, ik heb de hele week komen bijlezen. Als ik zo lees vraag ik mij af, of uwe man het nog zou beseffen dat hij verhuist? En als jij content bent van de verzorging en hij heeft de juiste stoel etc.. Waarom zou je hem daar dan nog mee belasten, want zoals je zegt hang je dan weer af van anderen om te kunnen gaan. Ik zou daar toch eens goed over nadenken, vermits hij ook enige aanpassingstijd nodig had. Persoonlijk zou ik het laten, maar dat is aan jou natuurlijk jij kent hem het beste.
      Die waterlek zou toch niet mogen zijn in nieuwbouw, maar het werkvolk is ook niet altijd wat het geweest is! Hopelijk komt het allemaal goed! Goede moed en veel liefs Alfy

      Verwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Fijn weekend !

weekend !!!