Maandag . . . een nieuwe week en grijs weer ?!


Een nieuwe week een nieuw geluid, ik hoop het toch dat het iets nieuw geeft al is het maar wat beter weer, meer hoeft een mens echt niet te hebben om gelukkig te zijn !  Mooi weer geeft iedereen weer wat nieuwe moed en ook dat is nodig om goed deze winter door te geraken.  Ik kijk er niet naar uit om eerlijk te zijn maar ik wil wel zorgen dat ik er goed tegen gewapend ben en dat begint dan weldra met die derde prik die ik zal krijgen !  Hopelijk geeft het weer wat meer bescherming en . . . hebben we er ook niet te veel last van, mijn vorige prikken waren ook van Pfizer en deze dus nu ook weer, ik hoop dat het terug goed meevalt maar je weet maar nooit.

Mijn normale griepprik heb ik ook nog niet gekregen maar dat kan later ook nog, zelfs in december al zijn we dan wel dicht bij verjaardagen en feestdagen allerhande tot het einde van de maand zelfs.  Maar dat is wel ver vooruit kijken, al moet een mens dat tegenwoordig ook wel doen.

Of ik op bezoek ben geweest, wel ja, ik ben geweest maar dat vertel ik later nog wel hoe dat allemaal is verlopen.  Nu op dit moment ga ik me daar geen zorgen over maken, ook ik wil nog wel eens genieten van andere dingen dan al die zorgen om alles en nog wat dat er in een mens zijn leven gaande is.

Ik wens iedereen dan ook nog een heel fijne maandag toe en zit niet te kniezen wanneer het weer niet echt mee wil werken, dat zijn de donkere dagen die we nu tegemoet gaan en we moeten er doorheen spartelen, willen of niet.  Ik kan iedereen dan ook aanraden om zeker in deze dagen, een lichtje meer in brand te doen om je dag wat heller te maken zodat ook die dagen weer voorbij gaan zonder al te veel erg.  Zelf heb ik al kerstlichtjes uitgehaald om hier en daar toch weer iets meer licht te krijgen, het zijn zo van die kleine lichtjes die je in een glazen pot of vaas kan steken en aan zetten wanneer je dat nodig vind.

Geniet nog van je vrije tijd en probeer toch ook wat te genieten van alles wat er om je heen gaande is, zowel in de natuur als binnen in jullie verwarmde woningen, we weten echt niet hoe goed we het allemaal hebben !



 

Reacties

  1. Vandaag was het maar een triestige en sombere dag een echte herfstdag al was het niet echt koud. Een dag om boeken te lezen of op de PC te tokkelen!
    Nog een aangename avond Chrisje en inderdaad dag per dag nemen en af en toe eens me time!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. 'k Heb gisteren heel wat werk verzet maar ik heb er nog helemaal niet mee gedaan. Nu nog was opvouwen en strijken ook nog en winkelen gaan om de voorraad in de koelkast weer wat aan te vullen, een mens moet toch eten ook hé !

      Verwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Fijn weekend !

weekend !!!