Een fijne zondag iedereen . . . !!!


Veel nieuws valt hier niet te vertellen, ik leef altijd maar in hetzelfde stramien, een beetje hier werken, dan op bezoek gaan en daarna weer naar huis toe.  Tussendoor zorgen dat ik op tijd eten en drinken heb en dat alles wordt aangevuld.  Ik moet nu ook zorgen voor de vuilbakken dat die buiten worden gezet op het juiste moment en de goede dag dat de huisvuilophaling hier is, en zo van die dingen allemaal.  Jullie kennen dat ook wel en als ik tussendoor eens even wat vergeet dan moet ik het bekopen want dan ben ikzelf de klos !  Zo vergaat mijn leven op dit moment.

Heel eenvoudig is het niet, om eerlijk te zijn ben ik het nog niet echt gewend ook niet maar dat komt wel, ik wil me dan vaak kunnen ontspannen wanneer ik thuis blijf maar dat komt ook niet zonder dat ik er wat moeite voor doe.  Je zit steeds maar gespannen te wachten totdat het zover is dat je weer naar buiten toe kan.  En dan vind ik wat rust, eender of het is op ons terras of gewoon door naar het warenhuis te wandelen en eens rondom ons heen te kijken.  Ach, het zal zijn tijd nog wel vragen totdat ik alles zo gewend ben, en ja, ook ik heb het soms echt wel moeilijk en dan spreek ik nog niet van alles wat aan betalingen nog moet binnen vallen, dat is ook zo iets, daar weet je zelf niet van hoeveel het zal bedragen en of ik het al kan betalen allemaal.

Maar tot nu toe heb ik alles kunnen oplossen en ook in de toekomst wil ik dat wel blijven doen, met of zonder hulp, we zien wel hoe het loopt.  Je kan je lot toch niet ontlopen, alleen zou het er wel gans anders hebben uitgezien maar dat is nu eenmaal niet zo.  Het is anders gelopen dan wat we in ons eigen gedachten hadden en daar moeten we ons nu toch bij neerleggen.

Ik wens iedereen dan ook een fijn weekend toe en geniet maar wanneer je de kans ertoe krijgt, die tijd komt nooit meer terug !  Alles wat je laat voorbij gaan dat komt nooit meer voor en daarom : geniet terwijl het kan, ook al is het maar van kleine dingen, die doen je vaak lachen en geven je nieuwe moed.




 

Reacties

  1. Ja het zal zeker een hele aanpassing zijn Chris en zeker nu alle verantwoordelijkheid op jou terecht komt. Hopelijk vind je rap het juiste ritme en heb je daar zeker voldoende tijd voor jezelf ik gereserveerd. Blijven wandelen en boodschappen doen en daar misschien eens iemand aanspreken zodat je niet in een cocon komt te leven. Dat op en neer gereis naar Ivo dat zal ook wel in de kleren kruipen want je gaat niet naar een kermis hé? Ik hoop dat jullie mekaar nog af en toe in een gewoon gesprek kunnen vinden. Sterkte in ieder geval maar je bent een sterke vrouw en die komen altijd op de één of andere manier op hun voeten terecht!
    Dit weekend zit er ook weer op en wat het weer betreft mogen we niet klagen. Ik wens jou een goeie start van een nieuwe week en zo gaat de tijd beetje bij beetje voorbij..

    Groeten


    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Tot nu toe kan ik alles doen wat ik wil doen maar tussendoor blijf ik wel een dagje thuis, ik hoef niet iedere dag daar te gaan zitten koekeloeren. Want veel praten zit er al lang niet meer in, zo lang hij niet gekalmeerd is kan je er weinig gaan doen, ik vul dan de voorraad van kledij weer terug aan en trek naar huis toe met een volle tas met was en 's avonds kan je daar dan meestal ook al aan beginnen. Tenminste, zo doe ik dat toch, tussendoor heb ik ook tijd nodig om boodschappen te doen en die zijn vandaag nu gedaan, met behulp van de oudste dochter en daar kan ik dan een uurtje of wat nog iets tegen zeggen maar verder sta ik er hier dus alleen voor. Maar de relatieve rust is welkom, ik maak steeds eten klaar voor mezelf, tenzij ik me niet zo goed voel of mijn maag eens overhoop ligt, kan voorvallen bij iedereen. En als je emoties je parten spelen dan heb je overal last van, ik weet ervan mee te spreken en ik ben echt wel een mens die aan mekaar hangt van emoties. Maar je zou van minder, gisteren was hij bijna mee naar buiten geglipt, zo snel is hij nog maar ik zei hem van daar te blijven staan, anders kreeg hij de deur tegen zich aan en dat willen we niet hé. Daarna bonken op diezelfde deur en de code proberen maar dat lukte gelukkig niet. Hopelijk is er niemand die het in zijn hoofd haalt om hem er doorheen te helpen want dan staan we voor grotere problemen. Zulke dingen kruipen in je kledij, je mag van mij denken wat je wil maar ik heb het er echt moeilijk mee op momenten dat ik alles begin te overdenken. En dan die achterdocht altijd, wantrouwen voor alles en nog wat, niet willen eten, geen medicijnen willen nemen, niks willen doen wat ze hem vragen en dergelijke dingen meer, ik kon dat thuis echt niet meer volhouden al is het ginder wel wat erger geworden dan hier maar toch, er komt maar geen einde aan.
      Vandaag was toch al een goede dag waarop ik alles gedaan heb gekregen wat ik wou doen en in de komende dagen gaan we dan maar weer eens op pad, al ziet het weer er ook niet denderend uit, ik hoop dat ze mijn coiffure willen sparen. Nog een fijne dag en ook een mooie week toegewenst, duimen dat het weer ook tussendoor nog mooi blijft zoals het deze namiddag is geworden !Groetjes.

      Verwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Fijn weekend !

weekend !!!