vrijdag . . .

 


Een heel fijne dag wens ik iedereen toe, geniet van deze dagen want weldra doet de herfst haar intrede en dan wordt het meestal kouder.  Of we de zon vandaag veel gaan zien weet ik niet maar wanneer ze schijnt warmt ze alles wel nog goed op !!!

In de voorbije dagen heb ik een beslissing moet nemen die me pijn deed, en ik was er eerlijk gezegd ook even niet goed van !  Maar later vertel ik daar wel iets meer over, ik wil nu zelf even tot rust komen !  En niks beter om je hoofd leeg te maken dan een weldoende wandeling te maken zoals iedereen wel weet, of gewoon aan zee eens uit te waaien maar daar wonen we nu niet echt dichtbij.  Dus zal het hier in de buurt wel moeten gedaan worden, die wandeling, ik ga wel regelmatig te voet wat shoppen maar dat gaat dan meestal over eten zoals brood en vlees en vis en nog van die dingen allemaal die een mens in huis heeft.

Ik hoop dat ondertussen de rust is weergekeerd hier bij ons, ach, het waait ook wel weer over denkt een mens dan maar het houdt je toch wel meer bezig dan goed voor je is.  Je weet dat ik reeds hier neerzette dat ik moe was en wat rust nodig had, wel die heb ik genomen ook en dat heeft me deugd gedaan, ik hou ervan om te wandelen en dan ben je tegelijk in open lucht en ook dat geeft een mens weer nieuwe zuurstof om mee verder te doen.

We gaan nu het weekend weer tegemoet, ik hoop maar dat het mooie momenten zal opleveren, maar zoals meestal heb je veel daarvan zelf in de hand.  Alleen over het weer kunnen we nog niet beslissen, de rest zal wel meevallen maar ik wil toch benadrukken om ervan te genieten terwijl je dat nog kan, later komt er meestal een tijd dat het moeilijker zal gaan.  Bezig blijven zeggen ze dan meestal maar hoe je dat zelf in vult daar heb je de keuze in, ik doe dat meestal met puzzelen in boekjes, tot je er bij in slaap zou vallen . . . en dan hoeft het voor mij ook niet meer.  Je moet daar vreugde in vinden en dat is alleen wanneer je weer een nieuwe grens hebt overschreden zeg maar.  Je grenzen verleggen en proberen wat hoger in het segment te geraken, wat moeilijkere dingen oplossen en eens wat nieuw uit proberen, dat doe ik wel vaak.  En helemaal niet alleen bij het puzzelen, wel met de computer maar heel ver geraak ik niet meer, ik weet er tegenwoordig te weinig over !  Of ik heb er te weinig tijd voor over, het kan ook anders zijn maar dit is voor mij de reden.

Nog een heel fijne dag wens ik iedereen toe en geniet van het weekend dat er weer aan komt, voor mij begint dat reeds op vrijdag, eender wat anderen daar over vinden, ik probeer ervan te genieten.  Doen jullie mee ?!







Reacties

  1. dag Chrisje , ik las dat je man is opgenomen hopelijk alleen voor onderzoek ? zal wel moeilijk zijn , als jij moet gebracht worden of kan het ook met openbaar vervoer ? ik wens je het allerbeste lieve meid en sterkte voor t manneke ! en af en toe wandelen zal je zinnen verzetten , doe ik ook ! liefs ani

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hij is inderdaad opgenomen voor wat onderzoeken maar nu zitten ze daar in Leuven met het WK wielrennen en geraak je met het openbaar vervoer ook nergens, ze rijden die dagen zelfs niet doorheen de stad en is de stad gans afgesloten, zelfs de ring is afgesloten en ja, hoe geraak je dan daar ?! Met de wagen ben je op anderhalf uur binnen in het ziekenhuis maar als ik met de bus moet rijden dan geraak ik er gewoon niet, de bussen rijden tot aan het station en dat ligt gans aan de andere kant van Leuven dan het ziekenhuis dus ja, ik geraak daar gewoon niet in die dagen. En het is file en nog maar eens file, mensen die moeten werken gaan die geraken ook niet meer door dus ja, verplicht vakantie nemen, ook de schoolkinderen moeten niet naar school gaan tijdens die laatste dagen van de week, ik ben al benieuwd of we vandaag nog wel goed doorheen alles heen geraken, eens we in de straat zijn waar we moeten zijn dan is het geen probleem, daar rijden we een parking binnen en betalen en daarmee is de kous af, aan de overkant van de straat is het ziekenhuis en je hebt dus maar over te steken . . . maar eer je zover bent geraakt is het een echte lijdensweg. Als hij die dagen van het WK geen bezoek zal krijgen dan zet hij zeker de hele afdeling op stelten, ik hoop dat hij vandaag of morgen naar huis mag want anders zie ik problemen opduiken. En dat wandelen zit er ook niet altijd in want ik ben dan meestal ook wel druk bezig met alles in orde te zetten en te houden hier binnen, ik zit met de was en die probeer ik 's avonds te doen maar je mag er maar vanaf 16u bezoeken dus ja, we zijn dan ook vrij laat weer thuis, ook diezelfde miserie om naar huis te rijden al is het rijden dan wel aangenamer maar toch. Je bent zonder al te veel hinder toch meer dan een halve dag kwijt om te gaan bezoeken en dan is je avond ook niet lang meer, gisteren moest ik om 19u nog mijn eten klaar maken, ondertussen het nieuws op tv aangezet en dat was dan mijn avond, van rust niet echt veel sprake. Ik had dan ook nog een glaasje wijn bij mijn eten gedronken en ik zou daarna al vrij snel in dromenland zijn mocht ik mijn ogen hebben dicht gedaan, ik heb nog wel wat naar tv gekeken maar ben redelijk bij tijd in mijn bed gegaan en heb geslapen tot deze morgen. Nog een fijne dag Ani en geniet er maar van, het mooie weer is er nu !

      Verwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Fijn weekend !

weekend !!!