woensdag . . .


Een echt vrolijke prent heb ik er niet uitgezocht, het is een prent met water en eendjes, zo denk ik er nu over : dit weer is net goed voor de eendjes en alle watervogels, laat ze maar plonsen in het water en hun pluimen mooi wassen zodat ze tegen de warmte kunnen . . . als die ooit nog eens te voorschijn komt . . .!?

Warm is het ook niet en dan die regen erbij, mooi weer is gans wat anders en zomer hebben we niet echt gehad.  Gelukkig was het vorige zaterdag wel een mooie dag, toen werd er bij ons gefeest en dat viel echt wel reuze mee.  Maar dit is voorbij en nu moeten we zelf weer zorgen voor wat te eten en te drinken, we trekken ons plan en gewone kost is ook lekker, zeker als je er een twist aan geeft zodat het weer wat nieuw lijkt en lekker smaakt !  En soep is er hier ook altijd, gelukkig maar, daar kan ik echt wel van genieten, vroeger niet zo maar nu wel en dan zeker met dit weer dat niet op een echte zomer lijkt !!!

Gisteren was ik nog wat stijf na al dat poetsen op maandag, ook heb ik nog mijn microgolfoven onder handen genomen, de gewone oven ook eens gepoetst en de dampkap zuiver gemaakt van alle vet . . . en nu lijkt alles weer als nieuw, het is ook nog maar een goed half jaar in gebruik !  Maar toch, degelijk onderhoud dat loont, geloof me vrij.

En nu ga ik even relaxen in de zetel, naar tv kijken en verder proberen me van niks aan te trekken.  Genieten jullie er ook maar van, ik ga alvast beginnen !



Reacties

Populaire posts van deze blog

Fijn weekend !

weekend !!!