Neen, ik ben echt niet bijgelovig al hou ik wel aan bepaalde dingen en gebruiken, ik let er wel even voor op om niet in die val te trappen om je te laten bang maken door dingen die anders ook wel zouden gebeurd zijn.

Een heel fijne dag wens ik iedereen dan ook toe, die is reeds goed begonnen : ik heb lang geslapen, het was al 8u gepasseerd toen ik wakker werd . . . en dan moet ik nog opstaan !

Ondertussen heb ik de strijk al gedaan, dat is weeral uit de voeten, nu nog wat opvouwen van ondergoed en alles gaat weer de kast in om opnieuw te gebruiken !  Daarna nog wat stofzuigen en we kunnen er weer tegen aan gaan in het weekend, al zal dat vermoedelijk wel echt rustig verlopen.  Er is wel een viering bij ons in de familie van onze oudste dochter en haar man die reeds 25 jaren gelukkig gehuwd zijn, en dat mag zeker niet vergeten worden.  Een heel fijne feestdag wens ik dan nu al iedereen toe, morgen hou ik het ook rustig, kwestie om van alles te kunnen genieten en later er met plezier op terug te kijken !

We hopen dan ook op een mooie zaterdag, een hete dag hoeft het niet te zijn, als we maar buiten kunnen zitten en genieten van wat iedereen te vertellen heeft en ja, ook van het lekker eten natuurlijk, een natje hoort daar ook wel bij en ook dat zullen we laten smaken, op het zilveren paar, gezondheid !!!

Dat is zowat alles wat ons te wachten staat, of ook alles zal verlopen zoals we gedacht hebben weten we nog niet, in ieder geval wil ik me vandaag reeds voorbereiden, wat frutselen aan mijn nagels en de nagellak boven halen, het gelaat goed verzorgen en dan hopen dat we er weer wat beter mogen uitzien, de rimpels verbergen hoeft niet, zoveel heb ik er eigenlijk ook niet, dat zijn mijn goede genen of gewoon het buiten zijn wanneer je daar de kans toe krijgt.

Weldra begint ook  het weekend, ik wens jullie allemaal een heel fijn weekend toe en geniet er maar van, wij zullen dat vast en zeker ook doen en nogmaals, een lekkere drink op de feestvierders, op het zilveren paar, gezondheid !!!



Reacties

Populaire posts van deze blog

Fijn weekend !

weekend !!!