donderdag . . . we gaan weer naar het einde van de week toe !

 


Een heel fijne donderdag allemaal, geniet ervan, wij zullen dat ook doen in de mate van het mogelijke.  Maar nu gaan we reeds meer naar het einde van de week toe en ja, dan gaan we weer maar eens uit eten, het is zo goed als elk weekend dat we erop uit trekken tegenwoordig !  Het is ooit wel anders geweest maar ja, we mogen ook wel eens iets hebben.  Andere jaren waren we tot nu toe nog altijd met vakantie en dit jaar is daarom voor ons ook gans anders dan andere jaren . . . 

Maar gisteren waren we ook op pad om een nieuwe pan aan te schaffen.  Eigenlijk heb ik nog geen pan maar ik heb ze wel besteld.  Nu kijk ik achteraf op die bestelbon en daar staat dan ook een bedrag op . . . en nu bedenk ik me ineens : moest ik dat nu aan de kassa betalen om dat ook geldig te maken of niet ?!  We hebben niks anders gekocht en die bon heb ik bij me, ik moest geen voorschot betalen maar ja, niemand heeft daar wat over gezegd.  Zal misschien best eens bellen om te horen hoe het ermee zit eigenlijk ?!

Verder hadden we op de middag net ons eten naar binnen toen we zijn vertrokken, kwestie niet in een winkel vol met mensen terecht te komen.  Er stonden al heel wat wagens maar als die zijn verdeeld over een grote oppervlakte dan zie je die nog niet eens lopen, dus vol volk liep het daar niet zo dadelijk.  We waren dan ook vrij snel weer terug thuis met de bestelbon en ja, nu nog even onderzoeken hoe dat verloopt allemaal ?!

De echtgenoot die is op wandel zoals elke dag, het is mooi dat hij dit steeds maar vol houdt maar ook ik moet dat doen, het kan gewoon niet anders.  Alleen kom ik zo ook tussendoor wel even tot rust, kan ik wat doen wat ik graag doe en dat is meestal wel schrijven, al kan je dat geen hele dagen doen !  Er zijn heel wat dingen die ik graag doe en daar hoort ook puzzelen in boekjes bij, ik hoor wel dat er vele zijn die dat doen om de tijd te doden, zo tussendoor.  De ene keer is het in de krant, in de vakantieperiode staat er iedere dag wat meer om te puzzelen allerhande, ik hou niet van alles even veel maar ik hou me er wel tussendoor ook mee bezig. Zeker als ik buiten kan zitten maar dat is in de laatste dagen niet het geval !

En nu ga ik ook even naar een programma op tv kijken, dat is één van mijn favorieten omdat het iets rustig is en ik daarvan ook kan genieten.

Nog een heel fijne dag iedereen en geniet, het regent nu even niet en dat mag je al als een uitzondering bekijken.



Reacties

  1. Ik houd me ook elke dag bezig met puzzelen en zo Chris kwestie van die bovenkamer actief te houden. Wandelen staat de laatste tijd niet op mijn agenda door die whiplash en ook nog een paar andere problemen! Ik ben vandaag ook bij de tandarts langs geweest en heb nog zo'n 4 tal afspraken. Bovenaan moet ik langs beide kanten een brug van 3 en een van 2 tanden laten vervangen. Vandaag werd een tand uitgetrokken die niet meer goed was en 2 implantaten gestoken. Ik loop nu langs 1 kant met een gat van 3 tanden want dat moet eerste genezen .. Mijn mondmasker doet nu goed dienst!!! Houd je daar goed en gezond en een hartelijke groet!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ook ik zou naar de tandarts moeten gaan om mijn "brug" te laten controleren maar de tandarts hier in de buurt neemt dit jaar geen nieuwe patiënten meer aan ! Ik moet dus nog wachten tot na nieuwjaar om daar binnen te geraken . . . en wanneer is dan de afspraak ?! Dat weet je dan ook nooit zeker maar ik ga het toch proberen, is een zaak waar ze met 5 denk ik samen werken, ieder op zijn gebied van specialisatie in tand en mondhygiëne. Ook wou ik in de week nog een afspraak voor de echtgenoot om zijn gebit te laten controleren "daar waren stukjes afgebroken" volgens hem. Op donderdag naar een tandprotheselabo geweest en die heeft ze gecontroleerd, "alleen wat kalk" gaf hij ons de goede raad om er zo mee verder te doen zoals ze zijn. Heeft er wel even snel de kalk ook af gedaan die er nog aan hing, hij vermoedde dan ook, wat ik ook dacht, dat er wat kalk aan hing en dat die er door de ene of andere reden is van los gekomen.
      En ja, die whiplash, dat heeft zijn tijd nodig en wat behandelingen ook om alles weer wat soepeler te laten verlopen, hopelijk blijf je er niet te lang meer mee sukkelen, ik weet ook wat het is, bij mij was het dus het gevolg van een ongeval waarbij onze wagen ook total loss was dus ja, je kan je indenken, we reden toen met een Amerikaanse wagen, vrij stevig van gestel maar toch kon het niet baten, er was eentje achterin gereden in volle vaart tegen een file die stil stond op dat moment ! Waarvan wij dus de klap hebben opgevangen, tevens mijn laatste werkdag ook nog, we kwamen van een receptie voor een collega die met pensioen ging, ik zal dat nooit meer vergeten. En wat ik nu ook nog vaak doe : in de zijspiegel kijken wanneer we op het einde van een file stil staan ! Om te zien of er niemand meer in ons gat komt gereden ! Raar toch dat je dit nooit meer vergeet.
      Nog een heel fijn weekend !

      Verwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Fijn weekend !

weekend !!!