woensdag . . .

 


Weer een mooie dag vandaag toegewenst, het blijft zomeren, ook vandaag zullen we de 30° wel overschrijden maar dat hoeft echt niet voor mezelf, ik ben al tevreden met een 24°, dan kan je daar nog het meeste van al van genieten.  Ook de volgende dagen zullen zo mooi blijven, al kan er morgen reeds wat onweer vallen maar dat zien we dan wel.  In ieder geval hebben we nu reeds een voorproefje gekregen van wat de zomer ons kan brengen, hopelijk wordt het niet te heet zodat ze alles verbranden en er weer niet genoeg water voorhanden is daar waar het nodig is : op velden en akkers.  Want zonder het water krijgen we geen groenten voor onze soep en voor een lekkere stoofpot in het najaar.  Dan zijn er ook weer aardappelen te kort om een seizoen mee door te komen, jammer maar helaas, watertekort heeft op alles zijn invloed.

Vandaag is ook de dag dat ze onze tuinmeubels brengen, eindelijk . . . !  Na een aantal keren uitstel en zelf ook al eens wat aan de hand gehad zoals onze vaccinatie, werd het eindelijk op 16/6 dat ze die zouden leveren.  Ik ben benieuwd of ik een goede keuze heb gemaakt ?! 

Zelf voelde ik me gisteren tegen de avond aan niet zo lekker, ik had hoofdpijn, kon mijn ogen niet open houden en heb een pijnstiller ingenomen en ben daarna nog wat gaan buiten zitten met mijn zonnebril op, ook al zat ik in de schaduw.  De buitenlucht deed me wel deugd maar het duurde toch ook nog een tijdje eer alles weer beter aanvoelde.  Ik hoopte erop dat het tegen de avond zou voorbij gaan zodat ik toch een goede nachtrust zou krijgen.

Morgen vertellen we wel iets meer, nog een mooie dag toegewenst en hou je veilig, ook in de zon of uit de zon, eender, blijf gezond en fit !



Reacties

Populaire posts van deze blog

Fijn weekend !

weekend !!!