Woensdag en onze laatste vaccinatie voor dit jaar . . .


We zijn net terug van het winkelen en hebben ons reeds klaar gemaakt om straks te vertrekken naar het vaccinatiecentrum om onze tweede vaccinatie te krijgen.  Deze morgen snel een douche genomen en zodoende waren we vrij snel weg maar ook snel weer terug, het leek of iedereen wel haast had.  Een lieve mevrouw hielp me om de kruidenboter te vinden, dat zijn zo van die dingen die je nog allemaal moet uitvissen, we waren wel met twee in de winkel en dan gaat het wat vlotter.  De ene gaat dit halen en de andere nog wat anders zodat je snel je ronde hebt gedaan.  En veel praten doen de mensen ook niet, meestal toch niet wanneer ze binnen zijn maar wel als het mooier weer is dan vandaag, de regen was immers ook van de partij, al was het geen gieten zoals hierboven wordt voorgesteld. 

Dus vanaf de volgende weken kunnen we weer wat geruster zijn als we iemand tegen komen en we willen wat praten.  Praten heeft echt wel altijd gemogen, ook aan de telefoon kan je dat doen maar verder hebben we echt nog niet veel gebruik daarvan gemaakt.  Iedereen heeft wel iemand in de familie waarvoor ze moeten oppassen zo ook wij dus en we zijn steeds voorzichtig.  Je hebt al snel wat overgenomen van iemand waar je ook dichtbij bent geweest en dan kan het te laat zijn, je kan alleen hopen dat je er goed van herstelt.

Neem nu onze oudste dochter, die haar reukvermogen en ook haar smaakvermogen is nog steeds niet terug in orde gekomen, als het al helemaal weer goed komt ?!  Dat weet je immers ook niet, tussendoor heeft ze zo wel van die dingen die ze ruikt maar die er helemaal niet zijn ook en dat is toch wel raar om te vernemen, al weet je ook wel dat dit kan gebeuren bij een besmetting met dit of dat.  Zij heeft daar vrij veel last van want koken moet je ook nog doen en wat doe je dan als je denkt dat het goed is : proeven en ruiken of het lekker is, wat zij dus niet meer zo goed kan als voorheen.  En je ziet dat niet of je merkt niks aan de mensen maar het is er toch nog steeds aanwezig.  Dus mensen, toch maar blijven voorzichtig zijn want je weet maar nooit !

Verder heb ik voor vandaag geen vaste plannen al dacht ik wel van wat te gaan stofzuigen, ik wil alles hier eens goed onder handen nemen, ik was in de week immers bezig met wat wassen en strijken zoals ik meestal wel doe maar dan heeft een mens ook veel meer stof in huis gekregen door dat alles.  En omdat de vloer toch eens moet onder handen genomen worden zullen we dat in de komende dagen wel eens doen.  Wanneer precies weet ik niet maar ik hoop erop dat alles weer in orde geraakt op donderdag en is dat niet zo dan moet het maar ook nog op vrijdag verder gedaan worden.

Dat zijn de plannen maar die kunnen ook vrij snel worden aangepast al naargelang wat we zinnens zijn en dat weet je immers maar nooit vooraf !  Nu dus op naar de vaccinatie en dan weer naar huis toe.

'k Wens iedereen nog een fijne woensdag toe en hoop ook op wat mooie opklaringen, ondertussen steekt de zon hier ook weer een tandje bij maar je weet maar nooit voor hoe lang !




 

Reacties

  1. Hopelijk zijn jullie ok na de vaccinatie. Wij hebben niet bepaald veel last gehad alleen beiden wat koppijn maar nu stilaan gedaan. Vandaag gans de dag droog gebleven tot juist een uurtje gelden dan wat gedruppel gehad. Nog steeds geen mei weer! Houd jullie daar maar rustig . groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Op bijna alles wat je hier neerschreef heb ik in mijn ander antwoord reeds verteld wat ik ervan denk. Hier hebben we al meerdere keren water gehad en net nu was er ook weer wat gevallen maar niet echt veel, net niet genoeg om de stenen van het terras nat te maken ! Nu ga ik wat naar tv kijken want heb al de hele dag in de weer geweest met van alles te doen. Groetjes

      Verwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Fijn weekend !

weekend !!!