Pinksterzondag . . . dus een feestdag !


Voor iedereen een heel fijne zondag en geniet van deze dag, morgen komt er voor de meeste mensen nog wel een vrije dag want dat is bij ons in België een dag na een feestdag die op een zondag valt en dan krijg je deze er steeds gratis bij !

De feestdag is begonnen zoals alle andere dagen, nat en winderig maar toch iets minder dan in de voorbije dagen, daarom : genieten terwijl je kan en misschien is het vandaag wel eens goed wandelweer ?!  Laat ons hopen dat we er ook kunnen van genieten maar dat ga ik vast en zeker doen, ik heb in de voorbije dagen al genoeg gewerkt, nu mag er ook wel eens gerust worden . . . al weet ik niet of iedereen daar zo over zal denken ?!

Je kan nu ook wel eens gaan wieden in de tuin misschien maar je kan dat onkruid ook nog wel een dagje laten staan en pas op dinsdag eraan beginnen.  Zelf ben ik voorstander van een rustige dag want die waren de laatste tijd niet zo vaak meer te vinden.  Er moet hier en daar nog wel iets gedaan worden, nog wat aangepast, misschien ook nog wel eens wat nieuw aangekocht en oude spullen weg gedaan maar we stellen het steeds maar uit en dan komt het er uiteindelijk niet van.  Ik zou eens iemand moeten spreken daarover en die iemand kunnen overtuigen dat het volgens mijn idee zo wel beter zou zijn zoals ik het in gedachten heb.  In ieder geval sneller proper te maken en alles mooi opgeborgen ook, meer moet dat niet zijn hé.  Maar we zien dat wel wanneer het goed uitkomt.

En verder blijft me er niks anders over dan jullie te laten genieten van je Pinksterweekend, ik dacht dat ik daar meerdere afbeeldingen van had staan in mijn mapjes maar ik vind er niks meer van terug, waar ze zijn, geen idee eigenlijk !

Nog een fijn lang weekend en denk eraan, morgen komt ook nog een vrije dag !




 

Reacties

Populaire posts van deze blog

Fijn weekend !

weekend !!!