vrijdag . . . eindelijk wat rust deze namiddag !


Ik kreeg net een opmerking binnen op deze site dat ik geen rechtstreekste mails meer kan sturen naar de mensen die een reactie plaatsen, jammer maar helaas, dan is het maar zo, dan sturen we gewoon een mailtje als we het mailadres in ons bezit hebben !  Of ik zet het gewoon onder diezelfde reactie, we zien wel hoe dat zal verlopen, het  einde is pas in juli dus we hebben nog wel even tijd !

Tot nu toe zal alles nog normaal werken en doen we verder zoals we bezig zijn, oh ja, nog een heel fijne vrijdag toegewenst.  Zelf al druk in de weer geweest, eerst gaan aardappelen kopen, te voet wel te verstaan, is hier vlak in de buurt maar je moet het toch ook weer doen.  Daarna de koffiezet en de waterkoker ontkalkt, was nodig zo te zien !  Nog wat spullen snel afgewassen en mijn voormiddag was eraan, of toch bijna want nu zal het middagmaal moeten volgen en dat brengt voor mij dan ook weer wat werk mee, al is het meestal maar opwarmen en opeten maar toch !

Gisteren had ik het nog wat drukker maar ik heb toch doorgezet . . . met het resultaat dat ik deze morgen rond 8u30 ben opgestaan, moet ook wel eens kunnen, ik had het blijkbaar nodig, anders slaap ik niet zo lang.  Maar gisteren heb ik dan ook eerst alles gestofzuigd van van voren tot achteraan en daarna ben ik begonnen met de kamers te doen : slaapkamers, badkamer, hal.  Na de middag was het dan de beurt aan de living met daarin ook nog de keuken en berging.  En toen ik daarmee gedaan had moest ik naar het toilet gaan, alwaar iemand anders al de vloer had nat gemaakt . . . en ik nam die nattigheid, zonder het te weten, mee naar de living waar ik ging aan de computer zitten tot alles weer droog was geworden.  Ach ja, die man van mij is blijkbaar niet echt meer waterdicht, ik weet ook wel dat het water soms uit de pot spat maar niet genoeg om alles nat te maken waar het meestal ook nat is in het toilet.  Soms moet ik wel drie vier keren in het toilet eens met een dweil rond gaan om alles weer zuiver te krijgen, ja, de leeftijd en de ziekte, alles speelt mee en we moeten doen wat we moeten doen.

Zodoende ga ik nu aan het eten beginnen, al staat dat zo goed als klaar, ik moet wel even controleren of ons vlees goed ontdooid is want dat zou nog wel een beetje bevroren kunnen zijn en ik bak die kippenlapjes niet graag lang want dan worden ze meestal ook wel wat te donker en dat willen we voorkomen.

Nog een fijn weekend wil ik iedereen toewensen, zelf ga ik er even de brui aan geven maar als ik tijd en zin heb om wat te zetten hier, dan zal je dat wel vinden, zoals altijd.  Maak er een mooi weekend van en hoop op de zon die zal schijnen, is goed voor iedereen !




 

Reacties

Populaire posts van deze blog

Fijn weekend !

weekend !!!