Vrijdag . . . laatste dag van de werkweek . . .


Of het ook echt een mooie dag zal worden blijft nog af te wachten, in ieder geval terwijl ik dit hier neerzet schijnt de zon maar het is nog een dag eerder dus donderdag.  Dus dat wil niks zeggen, afwachten dus hoe het weer er zal uitzien.  Maar toch al een mooie vrijdag toegewenst en voor velen is het ook de laatste werkweek of de laatste dag voordat de vakantie begint !  

Ja hoor, ook hier bij ons begint de krokusvakantie en dat is mooi meegenomen voor de schoolgaande jeugd !  Hopelijk is het dan ook mooi weer maar ook dit is nog toekomstmuziek, we weten het immers nooit echt lang vooraf !  Alleen voor onszelf zal het nog druk worden in deze dagen voordat we even kunnen uitblazen.  Het is immers ons verhuisweekend en dan is het echt wel alle hens aan dek al wil je niet dat ze mekaar voor de voeten lopen.  Als de verhuizers alle stukken hebben naar binnen gebracht begint voor ons het eigenlijke werk pas.  

Dan ben je druk in de weer om alles een plaats te geven, het ene hier en het andere daar en ja, ook nog wat andere dingen te regelen.  Want als alles vlot verloopt dan mag je al snel denken dat het echt niet kan van zo verder te gaan . . . en dan krijg je allerlei toestanden zoals bij ons.  Dan moet ik zelf naar allerlei instanties bellen, mailen en vaak zonder al te veel resultaat.  Zo bestelde ik onze verhuis naar de nieuwe woning reeds in begin januari, omdat het toen nog vrij rustig was met alles en nog wat.  Ook wat adressen doorgegeven hier en daar zodat we daar toch al mee gedaan hadden, ja, dat dacht je maar.

Het begon al met onze stores in huis, lamellen en rolletjes hier en daar om ons te kunnen afschermen van de buitenwereld, vooral als je gaat slapen !  En blijkt nu dat die van Kortrijk moeten komen en dat die ondertussen al meer dan twee weken zitten op een vrachtwagen die maar niet tot in onze omgeving kan komen leveren !  Waarom, geen idee maar zo zie je maar, steeds voor alles op tijd en stond gezorgd, ook al gooide de echtgenoot wel even roet in het eten maar gelukkig bleek het toen nog allemaal normaal te verlopen.  Zitten we dus nog steeds te wachten in de hoop dat ze nog tijdelijk kunnen opgehangen worden !

Verder al heel veel ingepakt met het resultaat dat je toch weer wat moet hebben tussen die papieren die erin zitten allemaal, ja, dan maar alles weer open gegooid in de hoop dat je het er weer normaal terug in zal krijgen nadat de zoektocht is beĆ«indigd.  Resultaat : niks gevonden en weer de boel dicht gedaan !  Weer wat verwijten naar mijn hoofd gekregen want alles wat er mis gaat is weer mijn fout, ik doe dit niet en ik doe dat niet en hij doet alles maar zet gewoon telkens weer de boel op stelten of wil nog wat uit die dozen allerhande.  Doe zo maar eens verder en commentaar op wat ik hier neerzet krijg ik ook heel veel !   Ik hoop maar dat hij ginder eens wat tot rust komt, het rusthuis is niet ver van de deur en als het moet dan moet het maar !  Dat is nu mijn stok achter de deur waar ik met geen woorden over spreek maar ook aan mijn geduld komt soms wel eens een einde !

Maar er zijn nog geen potten gebroken maar dat kan nog komen als we verhuizen, dat weet je maar nooit, al hebben we breekbare stukken meestal zelf wel vervoerd, eerst goed ingepakt en dan dadelijk gezet waar ze thuis horen, of een voorlopige plek gezocht zodanig dat ze veilig zijn.

Dus als jullie deze dagen geen bericht zien verschijnen, niet getreurd, die computer vraagt ook wel even tijd om weer op adem te komen nadat de verhuis is gedaan, in de hoop dat alles vlot zal verlopen maar ja, die computer moet aangepast worden aan de nieuwe omgeving en dat zelf allemaal doen.  En dat kan ik echt niet meer, ik kan me er niet meer mee bezig houden want dan zaagt er eentje mij de oren van het hoofd, gewoon omdat hij geen aandacht krijgt !!!

Verder gaan we er geen woorden meer aan vuil maken, jullie weten nu ondertussen wel hoe het allemaal zit en ikzelf moet maar mijn plan trekken met wat ik heb en mijn uitlaat is de computer dus maak ik daar gretig gebruik van.

Nog een fijn weekend ga ik jullie toewensen en geniet er maar van, vergeet niet je Valentijntje te vieren, hou het veilig en gezond !




Reacties

  1. Een dikke Valentijnsknuffel van mijn Chris Voor mij moet het niet bepaald vandaag zijn dat ik verrast word, eigenlijk kan een verrassing een gans jaar door vind ik.
    Nog een hartelijke groet en houd het daar veilig!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Och we zijn toch al verhuis maar alles is nog niet terug uitgepakt. Omdat onze halkast nog niet klaar is moeten een aantal schoen zo maar blijven staan in een grote door, allemaal bij mekaar, al staan de kartonnen dozen wel al in de kast. Maar om die er nu dadelijk weer terug uit te halen . . . ontbreekt me wel even de goesting ! Seffens naar de kapper en dan zal alles er al wat mooier uitzien ! De rest verneem je wel langs de normale weg van alle dagen.

      Verwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Fijn weekend !

weekend !!!