Vrijdag en enkele beelden . . .


We zijn weer aan het einde van de week aangekomen en om eerlijk te zijn : ik ben er echt niet kwaad om !  Het was al druk genoeg met hier alles geregeld te krijgen en papieren allerhande, er zijn nog kleinere werken uitgevoerd hier en daar en dat brengt steeds wat stress met zich mee zoals je weet.  Je weer wanneer ze eraan beginnen maar je weet nooit wanneer het eindigt.  En verder ook nog de gewone dingen zoals een wasje doen tegen het einde van de week aan.  Soms wacht ik wel tot in het weekend maar ik wil er ook wel eens mee gedaan krijgen, we zien wel wanneer de rest gedaan geraakt.

En ik had jullie beelden beloofd, wel ik heb er enkele gemaakt maar denk nu niet dat alles hier is opgeruimd, verre van !  En die man van mij die zich telkens maar kwaad maakt en zegt dat ik niks doe, ik doe de hele dag bijna niks anders dan achter zijn rug alles weer opruimen zodat we 's avonds toch nog plek genoeg hebben om wat te rusten.  Hij kan gewoon niet verdragen dat ik hier even aan de computer zit maar verder van zijn tak maken omdat dit en dat nog moet gedaan worden en dat dit en dat niet opgeruimd geraakt, welja, waarom doe je dat dan niet zelf ?!  

Hier zijn dan de beelden . . . 


Hier zie je nog eens onze vriend de pauw die ons dagelijks een bezoek brengt, soms wel een paar keren op een dag maar op ons terras was hij toch niet meer te zien, hij ziet dat er reeds wat staat zoals een stoel en tafeltje maar komt toch niet meer zo dicht als voorheen.


Deze temperatuur gaf onze binnen thermometer van de verwarming aan toen de zon mooi scheen, ik weet niet meer precies wanneer maar ik meen dat het op dinsdag was.


Onze berging maar het is nog echt wel een rommeltje, we gaan nog bakken halen om op het rek te zetten zodat alles wat meer bij mekaar blijft en gesorteerd is volgens het gebruik.


Hier het eetgedeelte dat aan de keuken gelegen is, met ook mijn computer in de kast zodat als die dicht is alles mooi opgeborgen zit en je niet ziet dat ook hier wel eens wanorde kan heersen !   Verder ernaast een kast, een bergkast genoemd, waarvan een deur ontbreekt.  Daar hebben we spullen gezet die ook nog een eigen plek moeten krijgen, zelfs 3 radio's staan erin en eentje daarvan heeft zelfs geen batterijen meer en speelt dus ook al niet meer, al werkt die wel gewoon op de stroom, voor het geheugen is het echter nodig dat het gevoed wordt door een batterij wanneer de stroom uitvalt.  Ook de vroegere rode lampenkap is weg, vervangen door een crèmekleurige en het is echt wel veel mooier dan voordien, ook nog nieuw natuurlijk !


Hier zitten we in de keuken, ook hier heeft nog niet alles zijn juiste plaats gekregen, zelfs onze lege wijnfles staat er nog die we gisteren hebben leeg gemaakt !


Hier komen we 's avonds uitrusten en kijken naar tv, het is heel wat kleiner dan het vorige appartement maar ooit zullen we onze draai er wel in vinden !  Ook hier ligt er nog wat dat moet opgeruimd worden.


. . . en hier een aantal van de tekeningen die gisteren werden opgehangen, in het midden hangt er eentje van de Karelsbrug in Praag, dat kadert mooi met het geheel van de andere afbeeldingen, de meeste zijn van Diest maar ook eentje van Leuven. 


Zo ziet het er uit wanneer je in het salon staat, dit is het uitzicht dat wij hebben maar de zon kan zo heerlijk naar binnen schijnen en eigenlijk is dat het voornaamste dat er is !  Zonder de zon zouden we niet zo gezond zijn als we nu nog zijn, als de zomer er weer is dan is het hier vast en zeker genieten . . . of bakken !!!

Nog een heel fijne vrijdagavond wens ik iedereen toe en geniet maar ten volle van het weekend !!!





Reacties

Populaire posts van deze blog

Fijn weekend !

weekend !!!