Maandag . . .


We starten een nieuwe week met een afbeelding in een fris kleurtje, geen bloemen die je nu zal verwachten maar daar trekken we ons niks van aan.

Voor ons wordt nu vandaag ons laatste stuk van de verlichting in huis opgehangen, niet door onszelf maar door gespecialiseerde mensen.  Dat ging vrij vlot en met ze te betalen ben je er vanaf en het neemt niet veel tijd in beslag, ze werken heel goed door en heel proper ook, met afzuiging en alles dus beter kan het niet.  Dat zijn de twee mannen die hier vorige keer ook zijn geweest en die komen nu terug, alleen of met twee dat weet ik niet.  Ook de mannen die de kasten hebben in mekaar gestoken en de andere in haar geheel hebben binnen gebracht, die hebben heel goed werk geleverd, proper gewerkt en heel secuur ook nog op de koop toe en dat verdient natuurlijk een bonus om te laten zien dat ze goed hebben gewerkt !  Dat zullen ze niet overal krijgen maar bij ons toch, goed is normaal maar zo proper en snel dat mag iets extra zijn !

Verder is de echtgenoot reeds op zaterdag met een aantal wasmanden vertrokken en die gaan wij nu vandaag leeg maken en zorgen dat alles in de kasten zit waar het hoort, al kan er nog wel wat veranderd worden in de loop van de tijden, we zien wel hoe het verloopt als je het nodig hebt !

Het zal waarschijnlijk de week zijn waarop er het meeste moet geregeld en gedaan worden dus als we moe zijn zal je me niet zo vaak lezen omdat ook ik op tijd en stond wat rust wil en dan vooral 's avonds.  Daar kan ik echt niet meer tegen als ik met zoveel tegelijk bezig ben, ik heb ook maar twee handen om iets te doen, één hoofd om wat na te denken en die grijze cellen te laten werken, twee voeten om me te verplaatsen of om gewoon ermee omhoog te zitten in de relax.  In de zomer wordt die vaak gebruikt omdat het dan meestal warmer is maar ook nu wordt die gebruikt om mijn rug wat rust te gunnen en ik weet dat het goed doet om daar even rustig in te zitten, zodat ik weer wat op krachten kan komen !

Een fijne nieuwe week wens ik je dan ook allemaal toe en probeer toch ook te genieten, weldra kunnen de haren terug geknipt worden en ook de andere behandelingen kunnen doorgaan.  Ook ikzelf heb al dadelijk een nieuwe afspraak kunnen krijgen . . . alleen kan ik nu niet meer te voet er naartoe stappen zoals ik steeds deed.  Ik moet de verplaatsing nu per wagen doen en ik heb dan steeds ook een chauffeur nodig dus ja, niet meer zo eenvoudig. 

Maar we zoeken er wel een oplossing voor, nog een fijne dag verder en geniet van jullie maandag !




 

Reacties

  1. Veel succes in je nieuwe woonst!!! en geniet ervan eens je op uw plaats zit. Alfy

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Zullen we zeker doen, zijn er bijna iedere dag al geweest, niet steeds een volle dag maar een halve dag telt ook al mee. Ook hier in de oude woning moet alles verder gedaan worden, nog wat inpakken om mee te geven met de verhuizers en dan die huisraad nog allemaal overbrengen. Een deel daarvan is ook reeds gedaan maar ja, je moet voorlopig hier nog wat verder doen ook. Nog een heel fijne dag !

      Verwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Fijn weekend !

weekend !!!