donderdag . . .


Floep, ineens mijn tekst weg en niks meer van te vinden ook niet !!!

Een fijne donderdag voor iedereen en ik die dacht dat ik hier een afscheid had gezet van onze vorige woning kan herbeginnen !   Maar niet getreurd, we gaan door, we zullen doorgaan . . . zoals in het lied dat jullie beslist allemaal kennen !

Inderdaad nu is het afscheid van onze vorige woning, papieren invullen met meterstanden erop en daarna door sturen naar de desbetreffende maatschappijen.  Sleutels overhandigen en nog wat goede raad meegeven over ditjes en datjes allerhand.  Verder hoop ik dat toch alles goed in orde is gebracht en dat de kopers ermee tevreden zullen zijn, het kan ook niet anders, we hebben voor alles steeds goed zorg gedragen en zijn ze niet tevreden dan zullen ze toch ook wel moeten inbinden want nu is het van hen en dat is het dan, voor ons is het afgelopen, punt uit !

Met dit mooie weer zou iedereen er moeten van kunnen genieten maar buiten gaan zitten, dat is niks voor mij meer, ik kan de zon niet echt meer verdragen op mijn benen en dan is het ook geen pretje om er in te gaan zitten, ik wil met heel mijn lichaam kunnen genieten en als dat niet kan dan maar helemaal niet !  Maar ik wil iedereen die er wel kan van genieten aanraden om het dagelijks te doen want er komt ander weer aan, dat voorspellen ze toch.

Weet ge dat net vandaag ook de lamellen voor de verduistering hier zouden worden gehangen, de rest is reeds gedaan in de slaapkamers maar aan de living zouden ze deze namiddag komen, twee afspraken tegelijk dat kan eigenlijk niet en dan is het maar volgende week woensdag.  Ja, ik kan er ook niks aan doen dat ik me niet in twee kan kappen en op twee plekken tegelijk zijn.  Ik weet het wel, voor hen is er geld mee gemoeid, ik heb nog niks betaald, ook geen voorschot en dat wringt misschien wel een beetje.  Maar al wie ons kent die weet dat wij steeds op tijd en stond betalen, tenzij er ergens iets scheelt wat we eerst recht gezet willen hebben want alles betalen is dan verkeerd.  Zo krijg je niet meer het nodige gedaan.

Och, en gisteren hebben ze ook de te kleine deur van onze kast komen halen, we hadden die gevraagd om net zo groot te maken als die van de andere deuren bovenaan.  Hadden ze toch een kleine erin gezet zeker met een opening in het midden van de kast maar dat hadden we reeds betaald ook, toen het zover was dacht ik daar opnieuw aan en ja hoor, ik kreeg ten volle gelijk.  Alleen is de deur er nog niet, nog steeds niet . . . !

En dan nog wat aanpassen aan de nieuwe woning zeker, nu is het hier echt wel heel warm geworden, ik denk dat het rond de 24° was binnen, alleen van de zon al gaat de temperatuur twee volle graden omhoog, je moet niet vragen wat dat in de zomer zal geven !

Nu rest er me alleen nog aan iedereen een fijne avond toe te wensen, geniet nog van het mooie weer en hou jullie veilig en gezond.




 

Reacties

Populaire posts van deze blog

Fijn weekend !

weekend !!!