zondag en even rustdag, mag ook wel eens !


Oef, eindelijk ook eens een soort van rustdag, al zal het misschien wel zo rustig niet zijn als ik wel zou willen !  Toch weer wat problemen opgelost, ook hebben ze gisteren de verlichtingselementen komen ophangen die we eerder reeds kochten.  Nog één stuk ontbreekt er en dat zal weldra ook wel in ons bezit zijn, als ze het dan ook nog eens komen omhoog hangen dan kan ons geluk niet meer op.  Nu kunnen we tenminste zien wat we zeggen !  

En verder kabbelt alles rustig door, nog wat stukken verkocht die we kwijt wilden of die we niet meer kunnen gebruiken en zo komt er weer wat geld in het laatje, al is het miniem maar ja, dat weet je vooraf, wat je ervoor krijgt kunnen ze je niet meer afnemen en kan je voor wat anders besteden, zo zie ik het !  Alles is mooi meegenomen maar echt veel moeite ervoor doen doe ik meestal ook niet, het is op dit moment echt wel te veel gevraagd, in andere tijden zou ik het er voor over hebben maar nu primeren er andere dingen die meestal ook nog vrij dringend zijn ook !

Op zaterdag was het anders vrij vermoeiend allemaal maar ja, alles is gedaan geraakt en daar ben ik ook blij om en dat scheelt als je er wat voor in de plaats krijgt.  'k Had dan ook al van de vrijdag wat spaghettisaus klaar gemaakt en dan is de rest ook vrij snel klaar, het was mooi meegenomen dat alles klaar stond en dat we niet veel werk meer moesten doen wanneer we terug thuis waren.

Eer we een week verder zijn hebben ze onze kasten ook allemaal gebracht en dan pas kan het echt werk beginnen: de verhuis van kledij en van spullen die nog in de kasten staan, inderdaad, het gaat allemaal verder zoals je leest !  Maar er zijn bepaalde leveranciers die hun mails gewoon niet beantwoorden als we iets sturen, ik probeer het steeds maar om dit zo te doen maar de laatste tijd krijg ik op bijna alles geen antwoord en dat is niet zoals het hoort.

De telefoon nemen is misschien gemakkelijker maar je vergeet tussendoor al wel eens wat te zeggen en als je het kan opschrijven dan kan je het nog eens herlezen of snel aanpassen als je nog wat denkt vergeten te zijn.  Als nu eens iedereen deed wat hij of zijn beloofd heeft, dan zou ik al dik tevreden zijn, maar ja, wie ben ik om dat te verlangen van anderen, eigenlijk is het pure wellevendheid tegenover de koper dat ze goed moeten in hun oren knopen en ook naleven maar ja, hoe gaat het soms hé !

Zelf ga ik nu even alles laten rusten en zelf ook al eens wat rust nemen, ik heb er de laatste weken echt wel genoeg voor gedaan om alles vlot te laten verlopen, mocht ik iets vergeten zijn, welja, dan is dat maar zo !  Ik kan er ook niks aan verhelpen, wie wel, mijn geheugen is ook zo oud als ikzelf en dat laat wel eens zijn sporen na dat je nu toch stilaan naar de tachtig toe gaat . . . !  Jazeker, we zitten zo goed als in de helft tussen 70 en 80 en toch doet een mens verder alsof we nog een tiener zijn, . . . of iets ouder toch.

Nog een fijne zondag wens ik jullie toe en geniet er maar van, eens het weer kouder wordt dan voel je dat toch snel, ook ik had het in de smiezen toen ik gisteren even op ons terras ging kijken naar de natte zijmuur . . . nog zoiets wat zou moeten van de baan geraken maar ja, we gaan ons er maar beter geen zorgen om maken !



 

Reacties

Populaire posts van deze blog

Fijn weekend !

weekend !!!