Woensdag . . . oef reeds in de helft van de week !


Jazeker, oef, het is reeds in de helft van de week.  Maar ik hou mijn hart vast wat er gaat gebeuren wanneer het in de komende dagen nog wat meer gaat regenen.  Want vandaag stond er weer water op de onze vloer en ik haat het wanneer mensen niet doen wat ze beloven.  Zo dachten wij dat er reeds een herstelling zou gebeurd zijn aan die afwatering van het hemelwater, niks is minder waar.  Dat bewees de plas regenwater die in onze living op de vloer stond en waar je maar niks kan tegen beginnen !!!  Veel beloven en weinig geven, dat is wat ze doen, die welke onze nieuwe appartementen hebben gemaakt en afgewerkt.  Die afwerking laat op sommige vlakken echt wel te wensen over.  Wie koppelt dat nu toch verkeerd aan ?  Ach, het is godgeklaagd dat ze dit niet beter verzorgen en dat ze alles maar aan de ene of andere afgeven om dat uit te voeren, niet iedereen kan gewoon alles kennen en weten, die mensen doen ook wat ze kunnen maar vaak kunnen ze gewoon niet beter.

Zo zie je wel met onze sleutel, we geven die af en krijgen die terug als hij is krom gebogen, zo krom dat je er geen slot meer kan mee open krijgen, wie doet nu zoiets ?!  Of wel zijn de sleutels niet sterk genoeg, kan ook natuurlijk maar een slot zo willen forceren dat de sleutel krom gaat dat kan er bij mij niet in !

Zelf heb ik in de komende dagen me ook werk bezorgd : kasten uit wassen in de keuken, dat is geen zwaar werk maar het moet ook gedaan worden.  Ik wil alles gewoon ook goed controleren zodat we zien wat er allemaal aan mis is en waar ik alles kan zetten dat we mee naar daar verhuizen.  Als ik iets in een bepaalde richting wil zetten of doen dan heeft de echtgenoot er al dadelijk problemen mee, ik wil gewoon onze rug sparen en alles zetten waar je het ook gebruikt, die kans hebben we nu en ik wil die ook benutten.  Al zullen er zeker zaken zijn die beter op een andere plek zullen staan maar dat zal de toekomst wel uitwijzen !  Zo hebben we nu een kookeiland met langs beide zijden kasten, zelfs iets groter gemaakt omdat er grote borden in zouden kunnen . . . die ik uiteindelijk wel wil weg doen !  Maar die reserve aan plaats heb ik echt wel nodig want een mens heeft echt wel veel spullen verzameld in de loop van de tijd.

Zo heb ik nog wat spullen te koop aangeboden ook, nu al alles aan een soldenprijsje staan, in de hoop van die snel kwijt te zijn maar dat is steeds afwachten.  En verder groeien de dozen hier maar aan, een kast wil ik al wel weg doen omdat ik daar op die plek nog wat dozen tegen de muur kan opstapelen.  Ik wil er komaf mee maken zodat het hier ook nog wat leefbaar blijft.
Al heel veel is er al geregeld of afgesproken zodanig dat we toch al over iets gerust kunnen zijn, als nu onze verlichting al op hangt dan ben ik dik tevreden, dan zien we al wat we doen !  Ja, lach maar, het is geen sinecure als alles bijna alleen op je af gaat want dat is een zware dobber, zelfs zo erg zelfs dat ik vergeten was dat we een offerte hadden gekregen van een bepaalde zaak, ik had die geeneens gelezen, er de kans niet toe gekregen door de drukte.  En wat doet die vent van mij, die steekt alles in een mapje en legt dat gewoon doodgemoedereerd in de kast.  Ik me van geen kwaad bewust, kwam vandaag bij die mensen en vroeg naar hun mail, of ik die gehad had, neen zei ik naar waarheid, ik had die niet gezien, zelfs dat niet, hij was ermee gaan lopen zonder wat te zeggen en liet mij in mijn wijsheid dat alles in orde was !  Zo zie je maar !

En nu ga ik toch ook nog even iets eten, dat moet een mens ook tussendoor nog doen.  Nog een fijne dag wens ik iedereen toe en geniet ervan, ik probeer dat ook te doen, al zijn mijn avonden ook vaak gevuld om allerlei dingen na te zien en te controleren, iets wat in de toekomst nog niet snel zal veranderen maar . . . we zullen doorgaan !!!







 

Reacties

Populaire posts van deze blog

Fijn weekend !

weekend !!!