dinsdag, een regendag ?!


Deze morgen opgestaan met de regen op de ruiten, of het ook een liedje is voor de hele dag, wat is nog steeds een vraagteken.  Maar volgens ik op de weerberichten kon uit maken, voor zover ik die heb gezien, was er het teken van regen op de weerkaarten, en dat is voldoende om te weten.  Ge moet er ook nu nog bij denken dat we ook gisteren nog op pad waren en dat voor ons naar het nieuws en weerbericht kijken niet meer prioritair is, zeker als je reeds aan het pakken bent.

Gisteren dan ook nog de was opgevouwen en gestreken zodat mijn rug weer zich liet gevoelen.  Ik ben dan ook terug uit mijn bed gekomen toen het al iets na twaalven was en heb snel een pijnstiller ingenomen om toch wat nachtrust te krijgen.  Het is immers zo dat je roofbouw pleegt op je lichaam als je blijft lopen met pijn en ook niet kan slapen omdat je niet weet hoe je moet gaan liggen, op deze zijde, of op de anderen, ook eens op de rug proberen maar dat probeer ik toch te vermijden omdat ik dan begin te snurken . . . !

En vandaag er weer maar eens invliegen zeker zoals op andere dagen, veel inpakken zal er niet gebeuren, misschien wel een doos of zo vullen maar veel meer zal het niet zijn.  Ik heb ook nog eten klaar te maken en nog wat persoonlijke zaken te regelen hier en daar.  Een aantal mails beantwoorden en dan ook nog zelf versturen met allerlei mankementen die nog moeten verholpen worden . . . er komt maar geen einde aan.  Eén ding is toch al tot een goed einde gebracht, alles is reeds geschilderd en nu hoop ik maar dat alles vlot en zonder kleerscheuren kan verlopen, van het hangen van kapstokjes hier en daar tot een kastje op hangen in het toilet.  Ik hoop dat ook de luchters worden opgehangen op een heel zuinige manier zodat ze ook daar het geschilderde plafond, muren en dergelijke respecteren.  Ik hou mijn hart vast als ik die mensen zie binnen komen maar als snel heb je dan ook door dat ze heel secuur werken of dat het mannen zijn die er zo maar met hun klak naar gooien.

Blijkbaar is het waterprobleem ook verholpen, bij ons is niks meer naar binnen gekomen en ook hogerop bleef de muur droog zodanig dat we nu weer verder kunnen.  De mensen die boven ons wonen die hebben wel nog een gat in hun muur, blijkbaar hebben ze daar door de isolatie heen door het binnenste gedeelte van de dubbele muur geboord.  Daar moesten platen worden opgehangen, om de bakstenen te vervangen hier en daar in de buitenmuur en om het geheel te verfraaien, al kan dat ook best met baksteen maar ja, het moet geld kosten wil het goed zijn.  Dus die mensen boven ons zitten met dat gat dat gedicht moet worden en dan weer die hele muur schilderen wil het onzichtbaar worden waar het hersteld werd.

De schilders hebben alles mooi opgeruimd, er lag ook overal papier over de vloeren zodat het maar stof was wat moest opgeruimd worden en ze hebben alles echt wel proper achter gelaten.  Nu blijft er nog voor ons om vandaag de meubels te laten brengen die er nieuw werden aangekocht maar eerst de vloeren een wasbeurt geven, dat zal wel iets voor mij worden vermoed ik dan maar als alles leeg is dan heb je daar snel mee gedaan.  Daarbij is het in de twee slaapkamers dat ze moeten zijn en eentje brengen in de living ook nog.  Dus zo erg zal het al niet meer zijn.  Als we zelf naar binnen gaan dan proberen we niks vuil te maken maar je brengt steeds wel wat naar binnen, dat heb ik al snel gezien en hier ligt een oudere mat al klaar om aan de inkom te leggen.  Je ziet daar wel twee voeten op staan, waar ik met mijn natte schoenen aan ben gaan op staan toen ik het terras aan het schuren was met bleekwater.

En nu roept de plicht, ik word al snel tot de orde geroepen, 'k moet beginnen met het eten voor te bereiden en daarna zien we wel, eerst naar de winkel om mijn jeans te laten in korten, daarna nog verder door naar de meubelwinkel en dan is de namiddag al voor een groot gedeelte voorbij.

Nog een fijne dinsdag verder en maak er toch maar een mooie dag van, al zal het wel meestal binnenshuis te doen zijn !




 

Reacties

  1. Jouw dagen blijven gevuld maar wel uitkijken met die rug want als hij het eenmaal totaal opgeeft dan zit je met de gebakken peren Chris en dat kan je zo te zien nu best missen! Nog een hartelijke groet!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik vrees alleen dat daar deze week geen tijd zal voor zijn, de ene gaat nog bellen, voor de andere moeten we op donderdagvoormiddag present zijn, voor nog een andere moeten er verlichting en lampen worden opgepikt en naar ons nieuw appartement gevoerd worden. Ja en dan is er hier eentje die nog alles wat kan in de war sturen, ik heb hem al gezegd dat hij moet wat rust nemen en niet alles tegelijk wil gedaan krijgen. Dan zit hij te foeteren op zijn gsm en dan trekt die vaste telefoon weeral op niks, gewoon omdat hij met te veel tegelijk wil bezig zijn en dat heeft hij nooit gekund en nu zeker ook niet ! Dus ja, wie moet er dan maar verder doen, ja, je weet het . . . ! Nog een fijne dag.

      Verwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Fijn weekend !

weekend !!!