woensdag . . .


Een mooie woensdag wens ik iedereen toe, of het weer ook zal meewillen weet ik zo niet, vandaag mag het ook wel eens zijn dat de zon schijnt, we hebben nood een mooi weer.  En niet alleen omwille van de corona die nog steeds huis houdt in ons landje, het is het einde van het jaar en dat wil ook al wat zeggen.  Immers op donderdag zijn we voorgoed de laatste dag van dit jaar, en dan is het voorgoed ermee gedaan, we wuiven het nieuwe jaar in met veel goede moed en hopen dat het ons ook nog wat moois mag brengen.

Gisteren weer op strooptocht geweest voor onze verlichting, nu een andere weg opgegaan en wat meer duurdere dingen gezien, mooi dat wel maar ik ga er toch wijselijk mijn handen vanaf houden.  Ik vind het zijn geld niet waard, al zie ik sommige dingen echt wel graag maar er dan zoveel voor geven, neen, dat zie ik niet zitten.  En de spots die ik in mijn idee had om hier en daar te hangen, wel die waren er niet, dus ja, wat doen je dan, dan neem je wat anders.  En dan zie je ook uiteindelijk het resultaat, weet je dat de ene winkel meer dan het dubbele was in prijs, al hadden we echt wel verschillende ornamenten gekozen ook maar toch !  Dat had ik niet verwacht maar ik weet nu wel wat ik wil.  Eentje van die ene en de rest van de andere vermoedelijk en dan zijn we allemaal tevreden.  In de vele nadere ornamenten van de andere sparen we uit wat we aan een paar duurdere dingen kunnen uitgeven en dan is alles wat meer in evenwicht, je mag je er ook niet slecht bij voelen als je geld uit geeft, het moet allemaal zin hebben.  Ook met wat goedkopers kan je een mooi resultaat behalen als het maar op de juiste plekken wordt gebruikt.

Verder ben ik nog wat van onze spullen aan het verkopen via internet en ja, daar kruipt ook wat werk in, foto's nemen en die publiceren en daarna toch nog eens snel gaan kijken hoe en waar ze staan, ja, het is niet eenvoudig allemaal maat tot nu toe lukt het me wel.  Als ze me maar met rust laten als ik met zulke dingen bezig ben !

Nog een heel fijne woensdag, oh ja, ik vergeet het nog, vandaag zal er wel gepoetst worden zodat ik morgen wat lekkers kan klaar stoven om te eten !  Dus zal het wel mooi zijn wanneer het avond is geworden.  Nog een heel fijne dag wens ik je toe en maak er ook een mooie dag van !




 

Reacties

  1. jij weet dus inderdaad wat gedaan zo op het einde van het jaar maar ik begrijp dat je het nieuwe jaar in een nieuwe locatie top wil beginnen! Dus nog veel shopplezier en het zal allemaal wel in orde komen Chris! Een hartelijke groet.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Eerst nog zorgen dat het geschilderd geraakt, we hebben blijkbaar iemand gevonden die het wil doen maar we moeten nog contact opnemen om alles te bespreken hoe en wanneer, volgende zaterdag weten we iets meer. Ondertussen duimen we dat het deze keer lukt !

      Verwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Fijn weekend !

weekend !!!