vrijdag . . . en een wandeling gemaakt . . . !

 Een heel fijne vrijdag allemaal, we zijn weeral aan het einde van de werkweek gekomen, alhoewel dat niet voor alles en iedereen werkelijkheid is !  Zo wil ik zelf nog wel werken ook hier in huis en daarna mag de zweep er weer eens af als het echte weekend is begonnen.

Verder ben ik nog wel zinnens om wat lekker eten voor ons klaar te maken want daar is de echtgenoot echt wel op verlekkerd en ja, waarom niet eigenlijk, we profiteren er zelf ook wel van mee dus ja is dat mooi meegenomen, al moet ik het wel zelf doen.  Je kan dan ook zeggen dat je het hier of daar haalt waar het te krijgen is en dat je er niks zelf hoeft aan te doen maar ja, ik maak het toch nog altijd liever zelf klaar . . . al zou het wel eens kunnen dat ik na verloop van tijd ook beslis dat het genoeg is geweest en dat ik het klaar gemaakt laat brengen.

En die wandeling op donderdag, wel ze heeft me echt wel deugd gedaan, het was een frisse wind die er overal was waar te nemen maar dat houdt me niet tegen, ik heb genoten, was buiten en het doet me telkens deugd.  Wat zal het zijn als ik dit moet missen na verloop van tijd, ik wil er niet aan denken . . . !


Donker weer was het wel degelijk maar als de zon er tussendoor even door komt dan lijkt alles zoveel mooier te zijn . . .


De reiger was zelfs niet bang van het frisse weer en de wind die er overal wel te voelen was.




Een aantal eenden  hadden een zwemvijver ontdekt waar er minder wind stond, ook ik bleef daar in de buurt wel even rond hangen.






Aalscholvers en meeuwen op het eilandje, samen met de groene plant die er stevig op ingeworteld lijkt, hij staat tenminste mooi groen, ook dankzij het water waar hij kan gebruik van maken.


Ook hier staat er weer een reiger, hij lijkt wel weg te kruipen tussen zijn vleugels van de kou maar daar zal de wind ook wel schuld aan hebben vermoed ik zo.


Van uit dit oogpunt lijkt dat eilandje steeds mooier eruit te zien, waarom, geen idee, misschien door de omgeving die er beter bij uit komt ?!


En ik die dacht dat de zon er nog wel eens zou tussendoor komen piepen, mis poes, ze stak zich weg in de dikker wordende wolkenmassa !


Dit was het laatste beeld dat ik heb genomen, zie maar eens hoe donker het toen was geworden, en het was geeneens 14u30 toen ik op weg toog naar huis toe !


Nog even achterom kijken en toch nog een beeld maken van de vijver en daarachter de toren van de abdijkerk van Vlierbeek, samen met de palen waarop de verlichting staat van het voetbalveld, een noodzakelijk kwaad . . . je kan ze hier niet uitschakelen om het beeld mooier te maken !



















Reacties

Populaire posts van deze blog

Fijn weekend !

weekend !!!