Maandag . . .


Vandaag geen ellenlange uitleg over wat we zinnens zijn van te doen, neen, het blijft gewoon bij een normale groet op maandagmorgen en verder gaat het niet deze keer.

Het was druk genoeg vorige week en deze week is dan ook een korte week, daarom : geniet ervan en maak er ook een mooie week van.  Morgen zal ik wel wat meer uitleg weten te geven, nu even niet, het is genoeg geweest in vorige week en ook ik ben moe en wil wat rust.  

Nog een fijne maandag toegewenst en geniet ervan !




 

Reacties

  1. doe jij maar even rustig aan dat zal je goed doen , veel liefs en dank voor je bezoekjes ! ani

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Eigenlijk ben ik gisteren tot 21u30 bezig geweest met wassen en dergelijke. Ook vandaag er al vrij vroeg weer ingevlogen en net nu hebben we gedaan met het middagmaal en wacht me nog de strijk te doen, veel is het niet maar er is me echt niet veel rust gegund. En op de momenten dat ik eens kan rusten dan zijn er anderen die het me moeilijk maken en die steeds maar aandacht vragen. Morgen naar de notaris en dat is ook steeds wat stressen, het is wel via videoconferentie maar toch, ik hoop dat onze notaris ons goed zal begeleiden. Eindelijk komt er wat schot in de zaak en zullen we kunnen uitzien naar wat rust . . . binnen een maand of drie ?! Geen idee eigenlijk wanneer maar we hopen binnen twee maanden om het rustiger aan te kunnen doen. Groetjes en graag gedaan!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ja even de riem afleggen zou ik zeggen Chris want het was daar bij jullie al behoorlijk druk en stresserend de laatste weken! Houd je goed en niet teveel willen doen hé? Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Heb nochtans ook de was en strijk al uit de voeten gedaan, dus ik heb helemaal niet stil gezeten . . . maar ik was alleen en dan gaat het meestal bijna vanzelf om het weg te krijgen allemaal. Ook mijn hoofd was even leeg omdat hij weg was en pas rond 17u weer is terug thuis gekomen. Nu hoop ik op een rustige avond maar dat zal wel zonder de waard gerekend zijn.

      Verwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Fijn weekend !

weekend !!!