maandag . . .

 


Welk weer we gaan krijgen moeten we afwachten en om met iets prettiger te beginnen : een heel fijne maandag toegewenst en vergeet niet te genieten ook al zitten we nog in een periode dat er rekening moet gehouden worden met corona.  Hou het veilig en gezond, een wens die steeds kan tellen omdat onze gezondheid toch voorop moet staan en de veiligheid ook, wil alles meezitten.  In het komende jaar wens ik iedereen al een coronavrij jaar toe, al is dat vermoedelijk wel een utopie maar men kan het toch wensen aan iedereen !

Het begin van het jaar is nog wel een paar weken van vandaag maar toch moet iedereen nu al plannen maken om de feestdagen wat feestelijk door te komen.  Het hoeft niks speciaal te zijn dat je gaat doen op die dagen, gewoon lekker en gezond en daarna verder zoals we het gewoon zijn, is dat ook niet eens beter voor je lijn en voor alles wat daarmee samen hangt zoals de gezondheid en dergelijke ?!  Is een tijdje wat soberder leven in alles wat men doet ook niet eens gezond voor alles, zelfs voor je geestelijke gezondheid, want daar is in deze tijd toch ook al veel om te doen geweest.

Dit jaar is dan ook het eerste jaar dat ik geen wensen naar familie en vrienden stuur, waarom, wel gewoon omdat de tijd me ontbrak.  En ja, je zal wel zeggen dat ik toch tijd heb om aan mijn blog wat te doen, dat zijn de dagelijkse dingen en die probeer ik steeds op geregelde tijdstippen te doen, tenzij er wat onverwachts achter de hoek uit komt piepen, want dat weet je immers nooit !  Omdat we in zulke moeilijke tijd zitten en ik veel om mijn hoofd heb met alles en nog wat, heb ik het achterwege gelaten, het is iets wat een mens kan missen en misschien missen de mensen ook wel mijn wensen maar dan is dat maar zo.  De meeste van hen zie je tussendoor toch wel eens, of je belt ze eens op, of je schrijft een mail en dergelijke, je kan immers met iedereen contact houden.

Mijn gedachten stonden daar echt niet op ingesteld, we hadden zoveel te verwerken en dat was nu net dat ietsje te veel eraan.  Op dat moment dat ik eraan dacht waren de winkels nog niet open en nu dat ze wel open zijn . . . ontbreekt me de moed om eraan te beginnen en tot een paar dagen geleden ook de tijd ervoor.

Dus sorry als je een brief van mij in de bus hebt verwacht, die zal dit jaar niet komen, spijtig genoeg als je eraan houdt om er eentje te zien, je kan ons altijd zelf eentje sturen natuurlijk.  Weet ge dat ik er in de week reeds een paar in de brievenbus heb gekregen, die heb ik er al vriendelijk voor bedankt en dat zal ik met al die anderen ook wel doen.  We zien wel hoe ze reageren en dan weet ik ook wat ik in de toekomst ermee moet doen . . . !

Nog een heel fijne nieuwe week kan ik je toewensen, wat ik in deze week zal doen, geen idee eigenlijk, het is eerder een week waarin we de bepaalde dingen die we nog dachten van te doen, misschien wel beter zouden uitvoeren ook !  Zo is dat tenminste al gedaan maar we zien wel hoever we met dit alles geraken.

Een lieve knuffel en groetjes van mij !




Reacties

  1. Ik blijf het proberen in de hoop dat het lukt Chris! Ik weet dat je het momenteel heel druk hebt en dat er veel verantwoordelijkheid op jouw schouders rust maar ik kom je toch even een goeie dag zeggen en een riem onder het hart steken maatje! Groetjes en knuffel

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. En nu moet het zwaarste deel nog komen eigenlijk dus ja, ik wil ook nog wel eerst eens genieten en de feestdagen in alle rust doorbrengen, maar dat zal me wel weer niet gegund zijn zeker ?! Bedankt, het doet me goed om weer iemand te lezen hier !

      Verwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Fijn weekend !

weekend !!!